Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP ZAAK MET HEEL VEEL KEUS IN VERSCHILLENDE MATEN

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik Geef tegelOutlet Een Dikke 4 Sterren.  Bezorg kosten houden me er van om voor de 5 sterren te gaan . Maar Verder Een Hele goede En betrouwbaarder service  TOP..TOP..TOP..TOP..TOP..

GOEDE SERVICE. COMMUNICATIE KAN IETS BETER

26-10-2016

   

Waardering 4 van 5

Goede service in de winkel en via de telefoon. Ik was vergeten het restbedrag te storten. na het bellen kreeg ik netjes een betaallink en een transport e-mail. ik had dit graag van te voren al gehad zodat dit vlekkeloos gegaan was. verder top! Zeker de goedkoopste die ik kon vinden.

KLANTGERICHT EN UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEIT

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Goed en deskundig geholpen in de tegelhal in Zetten. Toen de kleur van proeftegel thuis toch niet helemaal bleek te passen. deed men niet moeilijk en kon de order naar een andere tegel gewijzigd worden.

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5



26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima geregeld !!

HAASTIGE SPOED ZEER GOED.

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Omdat de bouwonderneming op het allerlaatste moment liet weten dat ons huis niet voor de bouwvak werd opgeleverd. moesten we alle gemaakte afspraken over vloer en muren afzeggen en ind e camper wonen. Toen de oplevering na 8 weken plaats vond was de besproken vloer pas na nog eens 8 weken te leggen. We zegden die vloer af. belden de Tegeloutlet Zetten en legden het probleem voor. Deze forma regelde onmiddellijk iemand die een tegelvloer kon leggen in de hele woning en we konden dezelfde dag nog een vloer komen uitzoeken. We kregen een goed advies en hebben nu een uitstkende door alle bezoekers geprezen tegelvloer. Super

MOOIE TEGELS VOOR LUTTELE PEGELS

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Goed bereikbaar en snelle respons op het gevraagde. Levering verloopt prima en denken mee met hetgeen je wilt weten. Tevens aantrekkelijke aanbiedingen. wanneer je de moeite neemt een vergelijk te willen maken. Resumerend: een aanrader.

TOP!!

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden. Bezorging keurig op tijd. Uiterst vriendelijk aan de aan de telefoon. Goed advies. er werken mensen met veel ervaring. Behulpzaam. ook als je een bestelling af komt halen. Scherpe prijzen voor goede kwaliteit tegels. Ik raad iedereen aan om hier uw tegelaankoop te doen!