Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb prachtige wandtegels gekocht bij Tegels in Huis. Deze handgebakken tegels hadden hier de beste prijs. Ik was niet helemaal zeker over de kleur en ik kreeg een proeftegels opgestuurd! De tegel was precies wat ik zocht. Op een dag die mij uitkwam werden de tegels keurig geleverd. Top!

GROOT ASSORTIMENT TEGEN VRIENDELIJKE PRIJZEN.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Volop keus. Precies wat we zochten. voor zowel muurtegels als vloertegels. En ook de prijs viel reuze mee.

TOP!!

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame medewerkers met kennis van zaken.  Aanpassing van (na)levering via mail contact verliep uitstekend.  Levering netjes afgeleverd op afgesproken datum en tijdsvak. De tegels zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  Kortom Top!!

60M² SHARK(BETONGRIJZE) TEGELS

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na toch behoorlijk hoge prijzen gezien te hebben bij diverse tegelbedrijven konden wij slagen bij tegels in huis. Het is gewoon een no-nonsense winkel met goede nette geprijsde tegels met een vlotte levertijd. De levering wordt uitbesteed aan een externe koerier.  Deze komen de tegels op de afgesproken dag leveren maar let goed op het tijdstip.  De tegels zelf zien er goed uit en zijn van goede harde kwaliteit keramiek en zijn gerectificeerd. Onze tegelzetter constateerde op een oppervlak van 60m² wel dan er soms een minieme maatafwijking in de tegel kan zitten. Dus wel goed op blijven letten dat de voeg afstanden over de gehele lengte en breedte van het te leggen oppervlak goed blijven.  Verder zeker tevreden en de volgende keer weten wij waar we terecht kunnen.

SUPER SERVICE

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Perfecte service. Bij levering één doos tegels met heel veel breuk. Gebeld en direct opgelost!!!

PRIJS GOED. SERVICE GOED EN COMMUNICATIE TOP

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben heel lang gezocht naar de juiste tegels. maar bij Tegels in Huis waren we heel snel geslaagd. De service was top. alles is netjes op tijd thuis bezorgd en de communicatie liep erg soepel. Kortom: TOP!

TOP TEGELS!

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels voor een goede prijs! Snelle levering in goed overleg!

FANTASTISCHE ZAAK MET MEGA GOEDE MEDEWERKERS

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

een openbaring. zal het vele malen doorgeven aan vrienden en bekenden. Super!!!!