Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

OPVALLENDE SERVICE

26-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Naast een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen is de vriendelijke. professionele behulpzame service opvallend. in de winkel. aan de telefoon. tot aan de bezorging! Een extra goed gevoel van slagen als je lang op zoek bent naar die ene tegel! Een aanrader!

SUPER SERVICE. MOOIE EN GOEDE TEGELS!

21-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Online kennis gemaakt met Tegels in Huis. ook gebeld met wat vragen. Naar aanleiding hiervan besloten eens te gaan kijken in de showroom en toen online besteld (kan ook vast daar. maar wilde de aantallen nog narekenen). Levering was op afgesproken dag. netjes gebeld door de chauffeur. Helaas wel wat transport schade. maar dit is super opgelost door Tegels in Huis. Na gebeld te hebben en wat foto's te hebben gemaild hebben ze de tegels de volgende dag nog nageleverd. Ook een misverstand met aantallen in de doos is op dezelfde manier opgelost (op site meer tegels dan daadwerkelijk in de doos waardoor we een tekort hadden). Een vergissing of schade kan overal gebeuren. maar hier is het bijzonder snel en netjes geregeld zonder dat het ons extra kostte. Wij zijn heel blij met zowel de mooie tegels als de prijs. maar zijn zeer blij verrast met de super service!

GOEDE LEVERANCIER

18-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Geen op of aanmerkingen . datum van tevoren aangegeven en op die dag is het gewoon geleverd . dus afspraak is bij hun afspraak . punt .

16-8-2017

    

Waardering 5 van 5TEVREDEN

14-8-2017

    

Waardering 5 van 5

een dikke 10 voor dit bedrijf. levert mooie tegels. op de aangegeven tijd en ze zijn klantvriendelijk!  top!

ZEER BEHULPZAAM

13-8-2017

   

Waardering 4 van 5

Ben twee keer in showroom geweest . en ben goed geholpen .met advies en even mee naar auto om de kleur te vergelijken. Mocht een tegel meenemen om mijn man te laten zien en voor de maat. voor aflevering gebeld dat ze er aan kwamen keurig op tijd . Erg veel keus tegen lage prijzen

12-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Top bedrijf goede service en nog onwijs voordelig ook. Bij mijn levering hed ik 1 pak witte tegels teveel en 1 zwarte te kort na telefonisch contact daar over gehad te hebben met een hele vriendelijke jonge man. Werden er na 2 dagen netjes 2 nieuwe zwarte pakken tegels bij mijn afgeleverd. Een dikke pluim voor dit bedrijf.

PRIMA TOCH ?

11-8-2017

   

Waardering 4 van 5

Goede keuze. goede prijs. snel geleverd. werden alleen niet gebeld van te voren (wordt wel beloofd).