Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




tevreden

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. helemaal top!

Super service!!

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5





rood!

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

bestelling keurig op tijd afgeleverd. prachtig resultaat!

goede service en redelijke prijzen

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Vloertegels gekocht bij Bas. en na een vergissing is dit prima en zonder moeite weer recht gezet. Prima waar.



goed geholpen

1-4-2016

   

Waardering 4 van 5

zeer te vreden

super

26-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Ik vond dat ik super werd geholpen  Wel jammer dat ik geen tegels kan terug brengen  Aangezien ik tegels heb die langer in de collectie  Zitten  Hartelijke groet  Carolien van rooij



Met weinig geregel een prachtige tegel.

17-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Super. Snelle levering. Prachtige tegels. 

heel tevreden

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn heel tevreden over de snelle levering en de behulpzame contact met de medewerkers van Tegeloutlet Zetten.



Mosaic tegeltjes.

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Precies de juiste maat en kleur. Pakketten per m2. Mooie kwaliteit.

Perfect

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

zeer goede ervaring: Goede informatie per telefoon. verzending perfect op tijd. Tegels allemaal heel. onbeschadigd! Een mooie tegel voor een mooie prijs!!



3x prima

16-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik ben erg blij met de aangekochte tegels. Omdat ik stalen thuis kreeg kon ik een goede keuze maken. En dat ik alles online kon regelen was een groot voordeel voor ons. Prima tegels voor een prima prijs tegen een prima service!  Het enige dat ik nog zou verbeteren is een selectie op kleur of stijl op de website.

Tegels van tegelOutletzetten zijn met plezier OM te zetten

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

Prima. goede kwaliteit prijsverhouding. Nette en behulpsame verkopers in de hal. Administratief. een goed en duidelijke informatie. Afspraken voor levertijden worden perfect nagekomen. Een aanrader voor vrienden en kennissen.



top in dienstverlening

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame mensen. met oog voor hun klanten. Denken mee en zijn flexibel. Dat alles tegen zeer aangename prijs. Top

kwaliteits tegels voor een mooie prijs

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. De tegels die je wilt hebben staan mooi op de website enwat je besteld krijg je ook.  Levering is snel en correct verlopen.  zeker een aanrader!  Mvg. Martin van der Leek



nette service!

15-3-2016

   

Waardering 4 van 5

voor onze nieuwbouw woning tegels gekocht voor op de begane vloer. zeer netjes te woord gestaan tot 2x toe. de vloer ligt er nu net een weekje in en ziet er top uit! zeker een aanrader als je tegels nodig hebt!

prima service

15-3-2016

    

Waardering 5 van 5

Voor de 2e keer tegels gekocht bij jullie. De ervaringen waren dus al goed. Snel geholpen en alles werd keurig thuisbezorgd. Ondanks dat er tegels waren met kleine afwerkingsfoutjes werd er prima service verleend en direct. zonder moeilijk doen. dat omgeruild en een paar pakken extra en kosteloos geleverd. Ook de aangeboden koffie en appelflap waren prima.  Groet.  Bart




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL