BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP SERVICE

17-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Heel goede en prettige ervaring. Er ging iets mis met het achterlaten van ons e-mailadres maar dat is prettig. accuraat en direct opgelost.

SUPER SERVICE EN PROFESSIONEEL

17-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Heel goede service. geen enkele opmerking.Bedankt.

SUPER TEVREDEN!

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben nu 3 keer Tegels besteld bij Tegels in Huis. en zijn erg tevreden. van bestellen tot de geplande Levering alles klopt. je wordt netje gebeld door de chauffeur een kwartier tot een half uur voor levering.

DE PERFECTE TEGELS IN HUIS

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Bedankt voor mijn tegels handvorm witjes. tevens ook voor de snelle afhandeling en levering.

ZEER TEVREDEN

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer net en professioneel bedrijf. Tegels binnen 1 dag in huis.

GOEDE EN SNELLE LEVERING

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede en snelle levering. Tegels zien er goed en mooi uit. Er waren een paar beschadigd ontvangen en binnen een paar dagen ontvingen wij een nieuwe doos. Goede klacht afhandeling dus.

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. Prima site. snel besteld en geleverd. Zijn zeer tevreden.

TEVREDEN KLANT

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Wat een hoop keus voor een mooie prijs! Levering was erg snel en de service was top. Ga zo door!