Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2187 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP SERVICE!

10-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben de tegels voor ons nieuwe huis bij tegels in huis gekocht. Heel erg goed geholpen in de schowroom en ook na de levering. Alles wordt heel netjes afgehandeld! Wij willen Bas (mijdrecht) heel erg bedanken voor de service!

GOEDE MEDEWERKERS

10-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen. klantvriendelijk en erg betrokken zodat alles vanaf het begin toten met de laatste bezorging goed verloopt .  TOP !!!

VLOER EN WAND TEGELS

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

via zoeken oo internet terecht gekomen in mijdrecht en blij verrast met de geweldige keuze in vloer en wandtegels. de hulp van de medewerkers is helemaal top. geen snelle verkoop maar gewoon een goed advies.

BLIJ MET TEGELSINHUIS.

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn langs gegaan in Zetten om de tegels te kiezen. Ze werden een paar dagen later bezorgd . We maakten een vreugdesprongetje.

SUPERSERVICE

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

prachtige tegels. erg snel geleverd. klantenservice goed bereikbaar. vriendelijk en behulpzaam.

KWALITEIT

5-8-2017

    

Waardering 5 van 5

GEweldig geholpen door dit bedrijf omdat ons budget dure tegels niet toeliet voor ons nieuwe Biljartcentrum in Sassenheim hebben ze ons een passende offerte gegeven. Een pluim voor Tegels in HUIS

TOP!

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht voor mijn doucheruimte mozaiekmatjes die betaalbaar waren per m2. Hier vond ik keramische matjes voor een ongelofelijk lage prijs. goedkoper dan waar dan ook. Zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. Snel besteld. snel geleverd. prachtige kwaliteit. uitstekende communicatie. er was één tegeltje gebroken (van de bijna 8.000 tegeltjes) en daar lig ik niet wakker van. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb.

ZEER PROFESSIONEEL BEDRIJF

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb de levering zelf niet goed gecontroleerd toen die bezorgt werdt maar ruim een week later toen de tegel zetter aan de gang ging bleken er 8 listellos te weinig te zijn geleverd. Ik heb even gebeld en daar werdt helemaal niet moeilijk over gedaan en de volgende middag stond de bezorg dienst op de stoep met de ontbrekende tegels. Dit vindt ik gewoon top! Geen gedraai of gejammer maar gewoon oplossen.Het gaat niet om de fouten die gemaakt worden maar de manier waarop men hier mee om gaat.Hier staat service duidelijk nog hoog in het vaandel. Daar hou ik van en hier zal ik zeker in de toekomst weer bestellen.