Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2068 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEVREDEN KLANT

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

één telefoontje en al heel snel de tegels in huis.....de vloer ziet er prima uit en is veilig door het goede anti-slip effect.

GOEDE SERVICE. VEEL KEUS EN LEUKE PRIJZEN

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

De titel vertelt onze ervaring. Vriendelijke mensen die de tijd nemen je te helpen. Ruime keus met daarbij goede prijzen :-)

MOOIE TEGEL

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Tegels besteld via internet. Zo mooi als op de foto. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Aanrader!

PERFECTE DIRECTE EN SNELLE AFHANDELING

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring gehad. mooie tegels. goed bereikbaar en aan de afspraken gehouden. Helaas waren er tegels beschadigd buiten de schuld van tegels in huis om tijdens de opslag. Tegels direct vervangen voor nieuwe!

SUPER MOOIE TEGELS EN SNEL IN HUIS

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

We hebben op donderdagavond laat de tegels besteld en we waren maandag als 1e aan de beurt voor het afleveren. Super snel dus. Mooie tegels en netjes verpakt. Als ik weer tegels nodig heb zou ik ze weer bij Tegels in Huis bestellen.

SCHITTERENDE TEGELS

4-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima prijzen en goede service

GOEDE SERVICE

4-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Vriendelijk en goed geholpen steeds

GOEDE SERVICE

4-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. zeer flexibel en een snelle maar vooral nette levering.