Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl
Goede service. uitstekende prijs

30-10-2016

    

Waardering 5 van 5

In 1 bezoek geslaagd. mede door het uitgebreide en deskundige advies. Levering netjes en op tijd. Vanaf ons een stukje rijden maar zeker de moeite waard.

Goeie tegels en service

27-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Naast de lekkere appelflap een ruim assortiment aan tegels. De service is erg goed!mooie tegels

27-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Wandtegels gekocht voor een zeer mooie prijs. veel goedkoper dan bij anderen. De tegels bleken ook echt goed te zijn. mooi en recht en lieten zich daarom ook makkelijk verwerken. Ook de bezorging was snel en op ons verzoek op de juiste dag geleverd. Prima zaak!

Als bij ons opoe (zie foto die volgt nog)

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima!!!Top Zaak Met Heel Veel Keus In Verschillende Maten

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Ik Geef tegelOutlet Een Dikke 4 Sterren.  Bezorg kosten houden me er van om voor de 5 sterren te gaan . Maar Verder Een Hele goede En betrouwbaarder service  TOP..TOP..TOP..TOP..TOP..

Goede service. communicatie kan iets beter

26-10-2016

   

Waardering 4 van 5

Goede service in de winkel en via de telefoon. Ik was vergeten het restbedrag te storten. na het bellen kreeg ik netjes een betaallink en een transport e-mail. ik had dit graag van te voren al gehad zodat dit vlekkeloos gegaan was. verder top! Zeker de goedkoopste die ik kon vinden.Klantgericht en uitstekende prijs/kwaliteit

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Goed en deskundig geholpen in de tegelhal in Zetten. Toen de kleur van proeftegel thuis toch niet helemaal bleek te passen. deed men niet moeilijk en kon de order naar een andere tegel gewijzigd worden.

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

26-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima geregeld !!

Haastige spoed zeer goed.

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Omdat de bouwonderneming op het allerlaatste moment liet weten dat ons huis niet voor de bouwvak werd opgeleverd. moesten we alle gemaakte afspraken over vloer en muren afzeggen en ind e camper wonen. Toen de oplevering na 8 weken plaats vond was de besproken vloer pas na nog eens 8 weken te leggen. We zegden die vloer af. belden de Tegeloutlet Zetten en legden het probleem voor. Deze forma regelde onmiddellijk iemand die een tegelvloer kon leggen in de hele woning en we konden dezelfde dag nog een vloer komen uitzoeken. We kregen een goed advies en hebben nu een uitstkende door alle bezoekers geprezen tegelvloer. SuperMooie tegels voor luttele pegels

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Goed bereikbaar en snelle respons op het gevraagde. Levering verloopt prima en denken mee met hetgeen je wilt weten. Tevens aantrekkelijke aanbiedingen. wanneer je de moeite neemt een vergelijk te willen maken. Resumerend: een aanrader.

Top!!

13-10-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden. Bezorging keurig op tijd. Uiterst vriendelijk aan de aan de telefoon. Goed advies. er werken mensen met veel ervaring. Behulpzaam. ook als je een bestelling af komt halen. Scherpe prijzen voor goede kwaliteit tegels. Ik raad iedereen aan om hier uw tegelaankoop te doen!Top service & aflevering

22-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Je wordt altijd verwelkomt met een bakje koffie en een appelflap. Daarnaast wordt je altijd goed geinformeerd en geholpen en tevens is de service top. Zelfs aflevering van de tegels is super geregeld. TegeloutletZetten kan ik zeer zeker aanraden!

steengoed!

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Super snelle service gehad. persoonlijk contact gewoon via de telefoon en er zijn me wat foto's gestuurd ter verduidelijking. De levering was snel. binnen 3 dagen stonden de tegels op mijn stoep. Later heb ik nog wat tegels bij besteld met de vraag of dit nog lukte voor het weekend ivm de tegelzetter die er een paar tekort kwam. Alles is goed gekomen en ik had keurig vrijdagmiddag mijn extra tegels. De kwaliteit van de tegels is ook prima!grandioze service

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Wij maken een rekenfout. zij herstellen het zo snel dat we de volgende dag toch nog de juiste bestelling afleveren. Geweldig. Bedankt!

Snel. voordelig en vriendelijk

21-9-2016

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk te woord gestaan bij het maken van een afspraak voor de levering van de tegels. De tegels voldoen precies aan wat we gezien hebben op de website. Zeker voor herhaling vatbaar.
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL