Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2187 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BADKAMER TEGELS GEKOCHT.

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Positieve ervaring. hebben goed advies gekregen.  We zijn netjes geholpen.   Er was een nabestelling nodig omdat de correcte tegels niet vanuit de andere vestiging overgebracht waren.  deze zijn netjes op tijd bezorgd zonder problemen. we zijn erg tevreden. begin volgende week worden ze gezet.   

SLECHT BEGIN. GOED EINDE

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Erg teleurgesteld dat gereserveerde en betaalde tegels 1 week voor plaatsen NIET leverbaar waren. Uiteindelijk andere wandtegels uitgezocht en laten bezorgen. daar werd een goed gebaar gemaakt voor de kosten. Bezorgen ook niet lekker gelopen. een paar uur later zonder berichtje. vervolgens stuk uit een dorpel gestoten onder de carport. Bij het tegelen bleek ook een doos 4 kapotte tegels te bevatten. kon wel weer een nieuwe doos ophalen. Tegels zitten er nu goed in. resultaat is er. Uiteindelijk wel goed dus. maar zeker ook een valse start.

PRIMA TEGELS

9-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima service en goede kwaliteit tegels (mooi vlak).

SUPER SERVICE

9-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. goede service en zonder meer klantgericht in het meedenken in oplossingen! 

GROOT PAKKET

9-10-2017

  

Waardering 3 van 5

Onze ervaring in de showroom zélf Prima !  Fijn geholpen er werd met mij meegedacht over "Combinaties". Wij hadden echter nogal véél tegels nodig voor Div.Ruimtes en zijn daar ook goed voor geslaagd. Bij de bezorging bleek echter dat er van Alle tegels tezamen ÉÉN GROOT PAKKET ! was gemaakt van ruim 1000 kg ! Wij wonen dan wél in een Beg.Grond appartement maar de bezorger kon door het gewicht de tegels NIET bij onze (voor)deur krijgen. (Hij zei zélf dit óók al meerdere malen te hebben aangegeven bij Tegels in Huis !)  Dat dit óók voor hém geen doen was !  Hij kreeg het pakket niet eens op de stoep waardoor alles bij het wegrijden op de (doorgaande)straat stond. Mijn man en onze tegelzetter hebben dus die Hele maandag met een kruiwagen tegels moeten "Kruien" en geloof me....1000 kg is dan écht héél véél ! Dat was écht niet fijn én een "Verloren" dag. Dus....Verkoop Prima. Aflevering Minder. (Terwijl je daar wél voor betaald natuurlijk.) Waarom niet meerdere kleinere pakketten die beter "Handelbaar" zijn ? Zowel voor bezorger als klant ! Groet.Fam.P.Schrijver /Hilversum.

SNELLE EN GOEDE SERVICE

8-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Snelle en goede service

ZEER FIJNE ERVARING.

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Op een zaterdagochtend met het hele gezin en lichte tegenzin afgereisd naar de showroom. We werden direct gastvrij ontvangen. alle tijd gehad om zelf alles te bekijken en tussendoor steeds erg goede adviezen gekregen. Zeer vriendelijke lui en we erg tevreden met de tegels die we hebben gevonden.

BESTE PRIJS OOIT

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Top kwaliteit voor betaalbare prijs. Goed geholepen en goede advies gekregen.