Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS

22-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede indruk. Er werd geleverd zoals beloofd door een zeer vriendelijke chauffeur die volgens afspraak van tevoren even belde dat hij er aan kwam.

OP EN TOP

20-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring is prima met Tegels in huis. Alles is prima verlopen van bestellen tot leveren. Top.

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

20-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel en correct met goede communicatie bij levering.

TOP SERVICE!

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Vanaf het moment in de winkel in Zetten. met fijne medewerkers. goede service. tot en met het leveren was het top. Ook toen we de bestelling in twee keer wilde laten leveren. geen enkel probleem tot en met een extra spoedbestelling omdat we tegels te kort kwamen. ook geen probleem voor de mannen uit Zetten. Alles prima en vlot afgehandeld. Dank voor de service!

TOPSERVICE

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Eindelijk een zeer goedkope tegelhal gevonden waar de service ook nog eens van het allerhoogste niveau is. Dat is een wel heel bijzondere combinatie. die je nergens anders vindt. Hoewel door een vervelend misverstand met de transporteur het bezorgen van de tegels niet geheel vlekkeloos verliep. kwam er onmiddellijk en zonder dralen meteen een perfecte oplossing: de mannen brachten zelf wel de "tegels in huis". Alles opgelost en ik heel blij. Het beplakken van de muren moet nog gebeuren. dus nog even geen plaatjes. maar wij komen zeker terug voor de vloertegels. Pluim!

TEGELVLOER EN BADKAMER

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer fijn bedrijf welke meewerkt. meedenkt en accuraat handeld. Ik ben zeer tevreden ook over de levering. goed ingepakt en netjes behandeld. Product zelf was beter als we verwacht hadden. kwaliteit en prijsverhouding waren uitstekend! Een echte aanrader!

PERFECTE TEGELTJES

19-12-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede snelle service. lage prijs. zeker een aanrader!

GOEDE KWALITEIT VOOR EEN GOEDE PRIJS

19-12-2017

   

Waardering 4 van 5

Voor de 2e keer tegels uitgezocht bij het Tegels in huis. En wederom hebben we een mooie partij tegels gevonden voor niet te veel geld.