Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

PERFECT!!

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaeing. Perfect geholpen door klantvriendelijke medewerkers

7-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Excellent. Very professional people. customer friendly. always available for an advice and at service. It was a pleasure doing the business with them. 

TEVREDEN KLANT

6-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn nu voor de tweede keer in Zetten geweest. Onze ervaringen waren beide keren zeer positief te noemen. Brede keuze. betaalbare prijzen en goede hulp als je dat nodig hebt. Bekijken in de loods is een must omdat op internet het echt moeilijk is in te schatten hoe de tegels eruitzien.

TEGELS VOOR ONZE KEUKEN

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

heel goed!. snel geleverd..  mooie tegels .goede kwaliteit! 

NIEUWE BADKAMER

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit en snelle levereing. een goede prijs- kwaliteit verhouding

AWESOME SERVICE

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Great price. service is to the point. no fussing around. very helpful in general. they even helped me to carry some of the tiles to the second floor. Thank you. highly recommended.

SUPER MOOIE TEGELS.

5-5-2017

  

Waardering 3 van 5

Super tegels voor in mijn keuken. mooi en niet te duur. Verzenden duurt wel wat langer en ik had maar drie kleine doosjes dan zijn de verzendkosten van 35 euro wel erg veel en ze werden ook nog niet eens naar de voordeur gebracht (vierde verdieping met lift). drie maal postpakket was sneller. goedkoper en tot de voordeur geweest. Maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit van de tegels en zou zo mijn toekomstige badkamer tegels daar weer bestellen.

TEVREDEN

5-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Vriendelijke service in loods. Snelle levering van mooie tegels. zeer tevreden met het resultaat. Wel jammer dat pak dat over is niet terug kan.