Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Fijne ervaring. klein verbeter puntje

28-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Mooie producten. vriendelijk en behulpzaam personeel. Het enige wat jammer is is dat je de tegels of spullen die je overhoudt niet kunt retourneren.

Prima bedrijf

28-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor zeer schappelijke prijs een goed product kunnen aanschaffen. Vriendelijke behulpzame werknemers.



Tevreden !

27-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Via internet "tegelsinhuis" ontdekt. Zeer ruime sortering. Aanvankelijk op basis foto online een tegel besteld en betaald. Bleek sterk af te wijken van praktijk. Ruilen in Sliedrecht geen probleem en enkele dagen later het geld retour op de rekening. Kortom: prima tegels en service !

Top ervaring met tegels in huis!

25-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring met tegels in huis was top. We kregen het adres van vrienden van ons en waren daar zeer blij mee. Zeer ruime keus en goed geholpen en het thuisbezorgen ging ook perfect. Alles netjes en op tijd. Een aanrader dus!



Goede prijs. snelle service. super kwaliteit tegels! Voor iedere verbouwing koop ik hier mijn tegels.

24-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Super kwaliteit tegels. handige site. snelle service. vriendelijk personeel. Ben altijd erg blij met mijn aankopen hier!  Dit is de beste plek in NL om tegels te kopen!

Erg tevreden - Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

23-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Vanaf het eerste moment fijn en helder contact. Naast de scherpe prijs ook tijdige en snelle levering. Tegelinhuis is zeker aan te raden!



tegeltje tegeltje aan de wand......

22-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Vlotte en vriendelijke levering etc De tegeltjes nog mooier als dat we verwacht hadden.

Regelmaat klopt niet

22-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Als je tegels koopt van 60x30 cm dan verwacht je ook die maat. Niet dat je halverwege er achterkomt dat ze 60x 29.5 cm zijn! Echt balen is dit!



Goede service. prima aankoop

22-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Erg mooie tegels. snelle levering. goed verpakt. goede communicatie. Wij zijn tevreden. En het eindresultaat is erg mooi geworden

Klein maar fijn; eigen haard en goud waard.

22-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Top; Waar voor geld. Goede snelle service. Vriendelijke transporteur/chaufeurs. Twee dagen na 1e levering nog vrachtje besteld maar nog geen foto van.  Bedankt.  



Ruime keuze maar niet de snelste..

22-7-2020

  

Waardering 3 van 5

In principe prima. Wel vind ik dat de levering niet al te snel is. Ruime assortiment. Producten afvoeren en wijzigen in winkelwagen werkt niet helemaal makkelijk. Plotseling werd er dubbele transportkosten berekend. Daar moet je wel goed op letten en opnieuw je order plaatsen.

Heel fijn

22-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Binnen 3 dagen in huis zien er prachtig uit



Snelle service!

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Zowel digitaal als telefonisch als in de outletshop goede service! Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Prettig zaken doen met dit bedrijf. Mooie tegels voor kleine prijs!

Een tegelleverancier zoals een leverancier behoort te zijn

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegelfirma's te hebben bezocht kregen wij de tip om ook eens in Mijdrecht te gaan kijken. Geen fancy showroom op een a-locatie maar een gewone bedrijfshal op een industrieterrein. Al snel hadden wij door het ruime aanbod. het gevoel dat we hier wel eens konden slagen voor de ruim 200m2 vloer en wandtegels. De prijs/kwaliteit is gewoon dik in orde. Daarbij komen de aangename medewerkers dit net dat extra stapje willen maken. Al met al een fijn bedrijf dat ik aan iedereen kan aanbevelen.  Ga zo door....... Familie Muller / Almere 



Snel. superkwaliteit.spotgoedkoop

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels aan huis leverde snel en volgens track en tracé. De tegelzetter was onder de indruk van de kwaliteit en wij betaalden een super prijs voor onze tegels. De badkamer ziet er strak uit!

Snel en netjes

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en wat we op de foto zagen was precies wat we thuis gekregen hebben . Prima prijs ook .




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL