Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2245 beoordelingen.

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE SERVICE!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn helemaal naar ons zin en dat voor zo een lage prijs! Even paniek omdat we tekort hadden maar dankzij de aardige medewerkster hadden we de volgende dag de tegels die we tekort kwamen al in huis. Ze doen hun naam eer aan en zijn zeker aan te bevelen.

GEWOON GOED

21-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloertegels gekocht voor de woonkamer. alles is volgens afspraak geleverd. Prima zaak. Zeker een aanrader. 

VLOERTEGELS

21-2-2020

   

Waardering 4 van 5

Goede ervaring. Tweede keer besteld. Op afgesproken dag geleverd.  Minpuntje; in de winter uitzoeken in Zetten stervens koud.

PRIMA TEGELHANDEL

20-2-2020

   

Waardering 4 van 5

Goed- snel- aardig - leuk assortiment Enige nadeel- tegels terug brengen is aan regels gebonden- beter vooraf te weten!

UIT DE BRAND GEHOLPEN

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Zocht nog 3 dozen tegels en tegels in huis hadden precies de tegels in huis.   Super geholpen!

AANRADER

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. niet duur en op tijd geleverd.

GROTE SHOWROOM. KUNDIG PERSONEEL. GUNSTIGE PRIJZEN. GOEDE SERVICE EN TRANSPORT

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Online terecht gekomen bij tegels in huis; maar omdat we zelf wel de tegels in het echt wilden zien. zijn we naar de showroom in Mijdrecht gegaan. Groot assortiment. We vonden onze tegels. bestelden. deden een aanbetaling en maakten een afspraak voor levering aan huis. Zeer kundig personeel. goede service en transportmogelijkheden.

SUPERTEGELS

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn prima geadviseerd en kregen ook n mooie prijs kunnen deze zaak echt aanraden!!