Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2151 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Heel netjes geholpen door uw collega in zetten alleen bij aankomst thuis heeft de chauffeur redelijk lomp er mee gedaan waardoor er schade aan de stoep is ontstaan en schade aan mijn tegels helaas gelukkig kan ik deze bij uw collega in zetten gewoon weer halen en snappen ze mijn situatie momenteel waardoor het even duurt voor dat wij langs komen  

GOEDE KWALITEIT. SERVICE MATIG

6-10-2017

  

Waardering 3 van 5

De tegel waarvoor wij zijn gegaan is van goede kwaliteit. ontzettend blij mee. De service verliep spijtig genoeg minder. Tegels waren niet op de juiste dag geleverd. Twee dagen erna ontvangen. nadat er op eigen initiatief contact is geweest. Vanuit Tegels in Huis was er geen enkele coulance voor de te late levering. De chauffeur was 45 min eerder aanwezig dan afgesproken waardoor ze bijna weer waren vertrokken en wilde dan later op de dag komen. In de zaak zelf zijn we netjes geholpen.

TOP

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Nette prijs en super snelle levering

SUPER SERVICE

3-10-2017

    

Waardering 5 van 5

De tegels werden zoals afgesproken mooi op tijd geleverd. Bij levering bleek dat 1 doos geheel gebroken was. Binnen een paar dagen werd er netjes een nieuwe doos geleverd. Super fijn. Bedankt voor de goede en snelle service.

GEWOON WEG TOP

3-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. mooi assortiment en vooral vakkundige en vriendelijke mensen. Voor iedereen die tegels zoekt een aanrader

FANTASTISCHE SERVICE!

27-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Allereerst was ik zeer teverden over de snelle levertijd en prijs van de door mij bestelde tegels. Helaas moest ik door een fout van mijn tegelzetter tot 2 keer toe extra tegels bestellen. ook dit ging erg snel. Ik had de nieuwe tegels al de volgende dag in huis en heb dus geen vertraging opgelopen. Prettig persoonlijk contact en perfecte service dus. Een echte aanrader.

EEN AANRADER

18-9-2017

    

Waardering 5 van 5

Afgelopen week in de vestiging Mijdrecht het assortiment bekeken. Een grote hal vol met tegels om direct mee te nemen. precies wat wij zochten. Doordat het aantal vierkante meters te veel was om in onze auto mee te nemen hebben we gevraagd of tegels in huis de bestelling kon leveren en dat is allemaal perfect verlopen. Voor ons een echte aanrader en wij komen zeker terug als we de badkamer en keuken gaan opknappen.

MOOIE TEGELS IN 'ONS HUIS'

8-9-2017

   

Waardering 4 van 5

In Zetten overweldigd door een grote keus aan tegels. Een keus gemaakt. duidelijk de bestelling opgenomen en een bezorgafspraak gemaakt. De bezorging werd vertraagd door de vakantie-periode met twee werkdagen. Overleg daarover was goed. Nu hebben we mooie tegels in 'ons huis' en kunnen we onze badkamer gaan opknappen.

201911495388