Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

BLIJ MET DE MOOIE METROTEGELS!

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en supersnel in huis. zodat we snel aan de slag konden. Goede en duidelijke afspraken over bezorgtijdstip. Heel fijn als je beiden werkt. Voor het volgende tegelproject komen we zeker bij jullie terug. ook omdat de keus erg groot is.

GOED OPGELOST

14-2-2018

   

Waardering 4 van 5

Ik kreeg de bestelde tegels netjes verpakt. Een van de drie pakketten had een afwijkende kleur. deze werd al op de volgende dag opgehaald en door de goede kleur vervangen.  De tegels zijn nog niet verlegd. dus hierover nog geen beoordeling.

VEEL KEUZE!

14-2-2018

   

Waardering 4 van 5

Ik vond het aanbod (in Mijdrecht) groot en gevarieerd. Ik was blij verrast omdat er bij de meeste aanbieders veel keuze is maar niet zo gevarieerd.  Advies in de winkel is keurig. Ze zijn heel behulpzaam.  Helaas waren er verkeerde tegels geleverd maar dit is keurig opgelost.  Ik had heel snel de juiste tegels kunnen hebben maar het heeft aan ons gelegen dat het wat langer duurde. Kwaliteit van de tegels die wij hebben is wat minder (volgens de tegelzetter) maar heb niet hele dure tegels besteld en vind ze wel supermooi! We moesten nog 2x bijbestellen en heb de tegels toen opgehaald omdat je toch elke keer die verzendkosten moet betalen. En gelukkig was het voor ons niet zo ver rijden.

SERVICE EN KWALITEIT STAAT OP NUMMER 1

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben onze huiskamer vloertegels bij tegels in huis gekocht en zijn heel erg tevreden vanaf het eerste contact tot levering alles keurig netjes afgehandeld en ik ben zo trots op mijn vloer

GOEDE EN SNELLE SERVICE

13-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. precies zoals verwacht. Snelle levering. In 2 dagen waren ze in huis. Super! Daarom 5 sterren!

13-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Klantvriendelijk.duidelijk. snel en oplossingsgericht.

MOOIE TEGELS PRIMA GELEVERD

30-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Supergrote loods. lekker fris ... heerlijke appelflappen! Onze tegels op afroep besteld. Keurig op tijd geleverd! Prima prijs-/kwaliteitsverhouding.

SUPER GOED

23-1-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik had snel een aantal m2 tegels nodig. getrommeld zwarte steen voor in het toilet. Tegels in huis had mooie op de site staan. besteld. betaald en kon netjes aangeven wanneer ik ze wilde hebben. Ze werden bijna letterlijk tot in mijn woonkamer bezorgd met een kleine pallet truck. Super site en dito bedrijf.