Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




top service

6-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede en snelle behandeling .Werd binnen 5 minuten gebeld dat mijn metrotegels op voorraad waren. Levering was binnen 2 werkdagen .Meer dan tevreden over de kwaliteit .

Top

6-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering. top kwaliteit. fijne service en communicatie.



Tegelientje

6-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede site. mooie tegels. prima order behandeling!

Een snellere levering bestaat niet!

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Binnen 2 dagen had ik keurig de tegels in huis. Kwaliteit van de tegels is ook goed. daarnaast had ik ook een snelle reactie op mijn mail. Erg fijn!



tevreden klant

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

één telefoontje en al heel snel de tegels in huis.....de vloer ziet er prima uit en is veilig door het goede anti-slip effect.

goede service. veel keus en leuke prijzen

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

De titel vertelt onze ervaring. Vriendelijke mensen die de tijd nemen je te helpen. Ruime keus met daarbij goede prijzen :-)



Mooie tegel

5-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Tegels besteld via internet. Zo mooi als op de foto. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Aanrader!

Perfecte directe en snelle afhandeling

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring gehad. mooie tegels. goed bereikbaar en aan de afspraken gehouden. Helaas waren er tegels beschadigd buiten de schuld van tegels in huis om tijdens de opslag. Tegels direct vervangen voor nieuwe!



Super mooie tegels en snel in huis

5-4-2017

    

Waardering 5 van 5

We hebben op donderdagavond laat de tegels besteld en we waren maandag als 1e aan de beurt voor het afleveren. Super snel dus. Mooie tegels en netjes verpakt. Als ik weer tegels nodig heb zou ik ze weer bij Tegels in Huis bestellen.

Schitterende tegels

4-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima prijzen en goede service



Goede service

4-4-2017

   

Waardering 4 van 5

Vriendelijk en goed geholpen steeds

Goede service

4-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. zeer flexibel en een snelle maar vooral nette levering.



Vakkundig - snel en goed

4-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Eenvoudig bestellen. duidelijke bevestiging en keurig op tijd en goed geleverd

Prima service

4-4-2017

    

Waardering 5 van 5

Eerst enkele tegels op zicht besteld. hiervoor werd € 17.50 in rekening gebracht. Na de definitieve bestelling is dit bedrag weer gecrediteerd. De levering vond keurig op de afgesproken dag en tijdstip plaats.  Wat ons betreft een prima prijs/kwaliteit verhouding. een volgende keer zouden we zeker weer hier bestellen.



Zeer goede service

13-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Bij levering waren twee pakken helaas stuk maar voordat ik het in de gaten had. waren ze al netje gebracht en zonder problemen. Super bedankt voor de snelle en goede service.

Mooie tegels

12-3-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. erg mooie tegels en precies zoals de afbeelding. erg tevreden!!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL