Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Ben echt goed geholpen

15-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Hi. ik ben erg tevreden over mijn levering via tegels in huis. Ik had met spoed tegels nodig en kon deze maar moeilijk vinden op korte termijn. Er is met me meegedacht en binnen een uur was er een oplossing en kreeg ik zelfs foto's toegemaild van tegels uit het magazijn die nog niet op de website stonden. 2 dagen later werden ze al bezorgd. Dank je wel Roland en Hemke :-) Het is heel erg mooi geworden. Groetjes Sandra

8-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Mijn ervaring is goed. alleen vind ik het jammer dat bij het kopen van de tegels niet wordt gesproken over voorstrijk van de tegels. waardoor ik de tegels niet op de geplande datum kon gelegd worden .



levert zoals afgesproken

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. overzichtelijke site. Mooi op tijd geleverd. alleen jammer dat het op een pallet werd geleverd. Nu had ik 7 pakken tegels op een grote pallet. dat was een beetje onhandig.

Perfect!!

8-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaeing. Perfect geholpen door klantvriendelijke medewerkers



7-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Excellent. Very professional people. customer friendly. always available for an advice and at service. It was a pleasure doing the business with them. 

Tevreden klant

6-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn nu voor de tweede keer in Zetten geweest. Onze ervaringen waren beide keren zeer positief te noemen. Brede keuze. betaalbare prijzen en goede hulp als je dat nodig hebt. Bekijken in de loods is een must omdat op internet het echt moeilijk is in te schatten hoe de tegels eruitzien.



tegels voor onze keuken

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

heel goed!. snel geleverd..  mooie tegels .goede kwaliteit! 

Nieuwe badkamer

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede kwaliteit en snelle levereing. een goede prijs- kwaliteit verhouding



Awesome Service

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Great price. service is to the point. no fussing around. very helpful in general. they even helped me to carry some of the tiles to the second floor. Thank you. highly recommended.

super mooie tegels.

5-5-2017

  

Waardering 3 van 5

Super tegels voor in mijn keuken. mooi en niet te duur. Verzenden duurt wel wat langer en ik had maar drie kleine doosjes dan zijn de verzendkosten van 35 euro wel erg veel en ze werden ook nog niet eens naar de voordeur gebracht (vierde verdieping met lift). drie maal postpakket was sneller. goedkoper en tot de voordeur geweest. Maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit van de tegels en zou zo mijn toekomstige badkamer tegels daar weer bestellen.



Tevreden

5-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Vriendelijke service in loods. Snelle levering van mooie tegels. zeer tevreden met het resultaat. Wel jammer dat pak dat over is niet terug kan.

Hartstikke goed tegen scherpe prijs

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed gewoon goed



Badkamer met facettegels

5-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Door de duidelijke website en de gemakkelijke bestelling waren de tegels snel geleverd.

Zoals het hoort!!@

5-5-2017

    

Waardering 5 van 5

Simpele website. juiste prijzen en top service.



Metrotegel snel. betaalbaar en goed

5-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Prima tegels. snel geleverd tegen scherpe tarieven!  

goede tegel voor een mooie prijs

5-5-2017

   

Waardering 4 van 5

Ze werken met concurerende prijzen. Toen er onlangs door de transporteur kapotte tegels werden geleverd werd dit snel opgelost. Enig minountje vind ik altijd dat je vooraf altijd moet betalen ook al doe je al geruime tijd zaken met elkaar. Voor vaste klanten zou men hier wel wat soepeler mee om kunnen gaan. Daarom geen 5 sterren. Verder fijne mensen om mee te werken




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL