Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

EEN DIKKE 9.9

2-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Top leveringssnelheid en kwaliteit. Alleen geen 10 omdat er een doos (2 tegels) te weinig geleverd werd. Na het opsturen van duidelijke foto's van de levering kon ik kiezen tussen nalevering of het bedrag crediteren. Afspraak gemaakt dat ik eerst de tegels mocht leggen en dan kon kiezen. Tegels voldoende en na drie dagen het geld van een doos teruggeboekt. Gewoon toppie geregeld

SERVICE NA TRANSPORTSCHADE

2-1-2019

    

Waardering 5 van 5

De gekochte tegels waren op de aangegeven dag bezorgd. Na levering bleek dat er van de 5 verschillende soorten die we besteld hadden er van twee soorten een setje te weinig en van een soort bij het transport een pakket dusdanig beschadig was dat we daar niets meer aan hadden. Een mailtje naar Tegels in Huis en zijn deze manco's zonder gezeur opgelost. Bedankt.

OK TEGELS. AFLEVERING KON BETER.

2-1-2019

  

Waardering 3 van 5

Wat onduidelijkheid in de zaak over de kleur van de blauwe metrotegels. Het leek alsof de medewerker ons niet kon of wilde begrijpen.  Aflevering. erg lang moeten wachten waarbij de wachttijd 6 of 7 keer is aangepast. Aflevering 2. de doosjes van de blauwe tegels waren nat en vielen bijna uit elkaar. Lastig verplaatsen. Duidelijk minpunt. De rest van de tegels was in plastic verpakt.

PREFECT

1-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Pris / kwaliteit een heel goede keuze  Nietjes op afgesproken tijd geleverd . tot aan de deur Jammer wat over is kan je niet terugbrengen 

SNEL EN SUPER VRIENDELIJK GEHOLPEN

30-12-2018

    

Waardering 5 van 5

bijna vraag hadden ze nog steenstrips in het magen zijn snel en goed geholpen en ook nog snel in huis 

PRETTIG CONTACT.

30-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima advies en vriendelijke ontvangst. Ook over aflevering goed overleg mogelijk.

TEVREDEN KLANT

30-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Ben tevreden over product en service. Beschadigde tegels konden probleemloos worden ingeruild.

PRIJS/KWALITEIT EN SERVICE IS TOP!

29-12-2018

    

Waardering 5 van 5

.