Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Blij met tegelsinhuis.

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn langs gegaan in Zetten om de tegels te kiezen. Ze werden een paar dagen later bezorgd . We maakten een vreugdesprongetje.

superservice

8-8-2017

    

Waardering 5 van 5

prachtige tegels. erg snel geleverd. klantenservice goed bereikbaar. vriendelijk en behulpzaam.



Kwaliteit

5-8-2017

    

Waardering 5 van 5

GEweldig geholpen door dit bedrijf omdat ons budget dure tegels niet toeliet voor ons nieuwe Biljartcentrum in Sassenheim hebben ze ons een passende offerte gegeven. Een pluim voor Tegels in HUIS

Top!

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik zocht voor mijn doucheruimte mozaiekmatjes die betaalbaar waren per m2. Hier vond ik keramische matjes voor een ongelofelijk lage prijs. goedkoper dan waar dan ook. Zelfs als je de verzendkosten erbij optelt. Snel besteld. snel geleverd. prachtige kwaliteit. uitstekende communicatie. er was één tegeltje gebroken (van de bijna 8.000 tegeltjes) en daar lig ik niet wakker van. Ik zou hier zeker weer bestellen als ik weer iets nodig heb.



Zeer Professioneel Bedrijf

4-8-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb de levering zelf niet goed gecontroleerd toen die bezorgt werdt maar ruim een week later toen de tegel zetter aan de gang ging bleken er 8 listellos te weinig te zijn geleverd. Ik heb even gebeld en daar werdt helemaal niet moeilijk over gedaan en de volgende middag stond de bezorg dienst op de stoep met de ontbrekende tegels. Dit vindt ik gewoon top! Geen gedraai of gejammer maar gewoon oplossen.Het gaat niet om de fouten die gemaakt worden maar de manier waarop men hier mee om gaat.Hier staat service duidelijk nog hoog in het vaandel. Daar hou ik van en hier zal ik zeker in de toekomst weer bestellen.

Ideaal

28-7-2017

   

Waardering 4 van 5

Ik heb tegels bij u besteld en dit is echt heel goed verlopen. Mooie tegels en goede site waarop de tegels goed zijn te beoordelen zonder eerst naar de winkel te komen. Kleine beetje kritiek. ik had ook een vraag gesteld over beschikbaarheid van tegelhoekprofielen maar daar heb ik geen antwoord op gekregen. Die heb ik nu ergens anders gekocht.  



28-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service en kwaliteit! Wilde de bestelling nog aanpassen. geen probleem! Ook een mooie prijs.

Zeer goed bedrijf

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Prima service snelle levering.



13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Helemaal geweldig.. goed geregeld goed verpakt

Goede service

13-7-2017

   

Waardering 4 van 5

Via google bij jullie aanbeland... eerst is kijken en de indruk die wij kregen was prima... na een aantal keren bij jullie zijn geweest omdat ik heel erg twijfelende over de kleur steeds met aandacht voor de klant behandeld... niks was eigenlijk teveel... natuurlijk zijn er verbeter puntjes maar waar is dat niet! Zeker een aanbeveling waard!



Snel thuisbezorgd

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Onze bestelling werd snel bezorgd. Op mijn mailtjes kreeg vrijwel direct een reactie.

Goede service

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Fijne service. snel geleverd. goede prijs en van alles op de hoogte gehouden!



Netjes

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Geweldig! Netjes op pelletje geleverd

Goeie service

13-7-2017

    

Waardering 5 van 5

Ik heb tegels in mijdrecht besteld. na een bezoekje vlak na de opening. Bevlogen en capabele mensen. leek me zo. En natuurlijk een goede prijs. We hebben metrotegels. marmerlook en craquelé besteld. Van aankoop tot levering. alles goed gegaan. Ook nog geen klachten van de tegelzetter over de kwaliteit van het materiaal...... maaarrrrrr hij is nog niet klaar!! ;)  



kromme tegels

13-7-2017

 

Waardering 2 van 5

Na een week wachten kwam vandaag uiteindelijk de tegelzetter. voor dat deze begonnen was. kwam de eerste opmerking. " de tegels zijn krom." dit is natuurlijk niet het verhaal wat ik wilde horen. ik heb het zelf ook kunnen waarnemen. de tegels zijn bol wat voor een gerectificeerde tegel natuurlijk niet zo handig is op de muur.  ik zal vanmiddag wel zien hoe dit er uit komt te zien. ik hoop dat het mee zal vallen.

Topbedrijf

28-6-2017

    

Waardering 5 van 5

Heb hele positieve ervaring. klantgericht. Goede prijs en kwaliteit en jullie lossen een probleem gewoon goed op.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL