BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE VLOER GEWORDEN

8-8-2018

   

Waardering 4 van 5

Ging allemaal prima. alleen de leverdag is op het laatste moment een dag uitgesteld. maar dat was ok. Verder mooie tegels voor een mooie prijs. 

GOEDE SERVICE EN SNELLE LEVERING

8-8-2018

    

Waardering 5 van 5

Vorige week online mijn tegels besteld die ik in de vestiging had gezien. Groot assortiment en leuke medewerkers die ondanks de extreme hitte in de hal toch ruim de tijd voor ons namen. Wij bevelen jullie zeker bij onze vrienden en familie aan.

TEVREDEN OVER TEGELS IN HUIS

8-8-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn zeer tevreden over tegels in huis. ondanks dat de tegels door de piekdrukte bij hun transporteur een dag later werd geleverd ( netjes over geinformeerd ) is de kwaliteit van de tegels volgens de tegelzetter top en is het resultaat fantastisch geworden.

STRAKKE LEVERING

8-8-2018

    

Waardering 5 van 5

Levering was netjes op afgesproken tijdstip. Tevreden

TOPBEDRIJF!

8-8-2018

    

Waardering 5 van 5

Afgezien van de grote collectie. ruime keuze en de zeer concurrerende prijzen is de service en vriendelijkheid van Tegels in Huis een extra grote plus. Zelfs toen ik een kleur tegels had uitgezocht die ik bij nader inzien toch niet zo mooi vond passen in de kamer. werd dat met veel begrip opgelost en kon ik ze ruilen voor een andere mooie tegel (tegen de transportkosten uiteraard). Kortom. binnenkort ga ik nog meer tegelen en dan kom ik weer terug bij Tegels in Huis.

EEN DIKKE PLUS

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

Bij aankomst van de zending bleken een behoorlijk aantal tegels gebroken. Dit werd zonder problemen en heel snel opgelost. 

GOEDE SERVICE

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

De levering was er snel (2 dagen) en goed. Netjes van te voren een bericht hoelaat de levering aan kwam. De kwaliteit van mijn tegels is ook goed.

GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5