Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ERG GOEDE SERVICE EN MOOIE TEGELS. ZEER TEVREDEN.

30-3-2018

    

Waardering 5 van 5GOEDE COMMUNICATIE MET CHAUFFEUR. OPENINGSTIJDEN WINKEL NIET VAN DEZE TIJD

30-3-2018

   

Waardering 4 van 5

Goede klantenservice. Aflevermoment veel te ruim (tussen 8 en 12 uur in mijn geval) en het was niet mogelijk om een voorkeur voor dagdeel in te plannen. wat tot irritatie leidde. Dankzij goede communicatie met de chauffeur is alles goed gekomen. de pallet is in het portiek gezet. De winkel in Mijdrecht sluit om 15:00 uur... ik vind dat niet meer van deze tijd. Totaal niet over nagedacht dat er nog winkels bestaan die om die tijd dichtgaan. dus stond ik na een lange autorit voor een dichte deur. De afgeleverde tegels voldoen aan de verwachtingen.

SNEL EN CORRECT

30-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb het als zeer snel en correcte bezorging ervaren. In de toekomst kom ik weer bij jullie uit voor tegels.

MOOI RESULTAAT

28-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Hallo wij hebben tegels gekocht en die mochten nog lang blijven logeren bij jullie maar eenmaal geleverd blijken ze toch net zo mooi als toen we ze hadden uitgezocht. Helaas o zeeweg transport schade een. Paar tegels stuk maar dat mag de pret niet drukken. Wat zijn we blij en tevreden.  Echter wel erg goed uitgerekend 1 reserve tegel overgehouden. Krap aan ...  

HEEL SNEL

26-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Erg goed! klantgericht. Leveren snel en goede kwaliteit

GEWELDIGE KEUZE VOOR BETAALBARE PRIJS

26-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Onlangs op advies van een collega een bezoek gebracht aan Tegelhuis Zetten. In een oude veilinghal een beetje fris. een hele grote hoeveelheid verschillende tegels bekeken.  Uiteindelijk een aantal tegels bij elkaar gelegd om het effect te bepalen. Ook op het advies van de medewerker een mooie 75x75 tegel uitgezocht. Bijna 60m2 tegels.  Enkele dagen voordat onze tegelzetter ze kwam leggen werden ze bezorgt. Nu deze op zijn plaats ligt is het resultaat geweldig.  De reacties welke wij hebben ontvangen van familie en vrienden was zeer positief.  Wij zullen jullie zeker bij andere aanbevelen!  Dus zeker 5 sterren waard!

WIT GLANZENDE WANDTEGELS 40X25 CM

24-3-2018

   

Waardering 4 van 5

Bij levering waren er een aantal tegels kapot. hierover gemaild en snel een reactie terug ontvangen. Ik kon kiezen uit een compleet nieuwe levering en de oude retour of 3 dozen nieuwe tegels. Service is prima. De kwaliteit van deze tegels valt mij tegen. de dikte en maat is per tegel wel wat verschillend.

RUIME KEUZE. PRIMA PRIJS

23-3-2018

    

Waardering 5 van 5

We voelden ons welkom. hadden een ruime keuze in een grote verscheidenheid van tegels. Ook de bezorging ging geheel volgens verwachting.