Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


AANGESCHERPTE CORONA MAATREGELEN:

Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld. Lees meer over ons deurbeleid



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Goede tegels met een passende prijs. maar een belabberde planning.

30-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Eerst even bij de winkel wezen kijken voor de tegels. Helaas was het personeel net aan het uitladen dus we moesten even wachten om geholpen te worden. uiteindelijk wel geholpen en een proefstuk meegekregen.   Eenmaal thuis hebben we 35m2 via internet besteld en je kon nog een opmerking plaatsen. Hierbij aangegeven dat de levering op een woensdag moest plaatsvinden. krijgen we zaterdagavond een mailtje van de transporteur dat deze maandagmorgen worden geleverd. Dat is niet handig. Niemand is bereikbaar en je kan dus niks meer regelen. dit hebben wij echt als onprettig ervaren.  De chauffeur kon er natuurlijk niks aan doen. prettige kerel trouwens!   Dus: Tegels (prijs) 5 sterren Tegels ( kwaliteit ) 4 sterren Klantcontact 2 sterren Afspraken nakomen 1 ster Transporteur 5 sterren (die krijgen enkel de opdracht dat er wat geleverd moet worden)   

Goede tegels met een passende prijs. maar een belabberde planning.

30-7-2020

  

Waardering 3 van 5

Eerst even bij de winkel wezen kijken voor de tegels. Helaas was het personeel net aan het uitladen dus we moesten even wachten om geholpen te worden. uiteindelijk wel geholpen en een proefstuk meegekregen.   Eenmaal thuis hebben we 35m2 via internet besteld en je kon nog een opmerking plaatsen. Hierbij aangegeven dat de levering op een woensdag moest plaatsvinden. krijgen we zaterdagavond een mailtje van de transporteur dat deze maandagmorgen worden geleverd. Dat is niet handig. Niemand is bereikbaar en je kan dus niks meer regelen. dit hebben wij echt als onprettig ervaren.  De chauffeur kon er natuurlijk niks aan doen. prettige kerel trouwens!   Dus: Tegels (prijs) 5 sterren Tegels ( kwaliteit ) 4 sterren Klantcontact 2 sterren Afspraken nakomen 1 ster Transporteur 5 sterren (die krijgen enkel de opdracht dat er wat geleverd moet worden)   



Zoals het hoort!

30-7-2020

    

Waardering 5 van 5

We hebben mooie tegels besteld die precies waren wat we verwachten. Een goede prijs. snel geleverd en duidelijke communicatie. Zoals de titel al aangeeft. zoals het hoort.  Zeker een aanrader voor als je tegels nodig hebt.  

Mooiste vloer ooit

30-7-2020

   

Waardering 4 van 5

in een woord super



zeer vriendelijk en spontaan .

30-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met Tegels in huis liep voorspoedig. bestelling wijzigen was geen probleem en werdt snel en vriendelijk afgehandelt. chauffeurs die het product leverde was erg vriendelijk en spontaan..

goede en snelle levering

30-7-2020

    

Waardering 5 van 5

na mijn keuze te hebben gemaakt. ontving ik de tegels binnen een paar dagen thuis. Prima aankoop voor een goede prijs



bad kamer tegels

29-7-2020

   

Waardering 4 van 5

De tegels zijn op tijd ontvangen .door omstandig heden zijn we er nog niet geplaats.  We kregen in de nacht een mail dat ze geleverd zouden worden. we waren toevallig thuis. misschien kan dat een dag eerder . kun je er rekening mee houden . verder zijn ze goed af geleverd.

Veel keuze tegen lage prijzen

29-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels voor de badkamer en wc besteld en door de vele keuze ook meteen geslaagd voor tegels buiten.  Alles besteld en geleverd op het afgesproken moment.  Gisteren weer terug geweest aangezien ik nog een doosje extra nodig had. deze was gewoon op voorraad en ik kon meteen weer verder!



Top service

28-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Super geholpen door de medewerkers van tegelhuis. Alles uiteindelijk online besteld en enorm te vrede met de tegels. Goede prijzen en goede tegels!

Mooie tegels

28-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben sinds kort en hele mooie woodstone tegelvloer u onze kamer en keuken. Wij zijn hier erg blij mee.  De tegels zijn netjes op de afgesproken dag geleverd en ze waren nog erg betaalbaar ook.



Prima geregeld

28-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles prima verlopen. Geen kapotte tegels tegengekomen. De transport kosten zijn wel achteraf en aan de hoge kant.

Fijne ervaring. klein verbeter puntje

28-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Mooie producten. vriendelijk en behulpzaam personeel. Het enige wat jammer is is dat je de tegels of spullen die je overhoudt niet kunt retourneren.



Prima bedrijf

28-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor zeer schappelijke prijs een goed product kunnen aanschaffen. Vriendelijke behulpzame werknemers.

Tevreden !

27-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Via internet "tegelsinhuis" ontdekt. Zeer ruime sortering. Aanvankelijk op basis foto online een tegel besteld en betaald. Bleek sterk af te wijken van praktijk. Ruilen in Sliedrecht geen probleem en enkele dagen later het geld retour op de rekening. Kortom: prima tegels en service !



Top ervaring met tegels in huis!

25-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Onze ervaring met tegels in huis was top. We kregen het adres van vrienden van ons en waren daar zeer blij mee. Zeer ruime keus en goed geholpen en het thuisbezorgen ging ook perfect. Alles netjes en op tijd. Een aanrader dus!

Goede prijs. snelle service. super kwaliteit tegels! Voor iedere verbouwing koop ik hier mijn tegels.

24-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Super kwaliteit tegels. handige site. snelle service. vriendelijk personeel. Ben altijd erg blij met mijn aankopen hier!  Dit is de beste plek in NL om tegels te kopen!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL