BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MOOIE TEGELS EN GOEDE SERVICE

27-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn prettig en deskundig behandeld. konden zonder problemen en na bestelling doen van de zelfde partij wandtegels.   en het resultaat was geweldig mooi.

PRACHTIGE TEGELS. GOEDE SERVICE

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed meegedacht in kleur. maat en type tegels om de badkamer precies te maken zoals ik hoopte.  Goede service. mocht een tegel meenemen om thuis te bekijken.

WERELDZAAK!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wat een geweldige zaak! We wisten niet wat we moesten verwachten. maar wat een keuze... en de gastvrijheid en hulp is zeer goed te noemen. De volgende keer gaan we zeker weer hier de tegels halen!

PRIMA SERVICE EN GOEDE COMMUNICATIE.

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb goede ervaringen met jullie. Jullie reageerden snel en adequaat op mijn vragen via de e-mail en telefoon. Ook erg fijn dat ik een proeftegel opgestuurd kreeg. Ik heb ze besteld nav de proeftegel. Dank dus! Vriendelijke groet. Dymph van der Heijden

ZOALS HET HOORT

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegeltjes uitgezocht en besteld. Betaling. bevestiging en levertijd als verwacht. Prima adres voor meer.

ZEER NETJES!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Heb gebeld met een vraag over een snelle levering! Hier werd ik goed in begeleid. en ze hebben er alles aan gedaan de bestelling zsm te leveren. Erg netjes en zeer tevreden!

VEEL KEUZE EN EEN PRETTIGE AFHANDELING

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ruime keuze qua tegels en vriendelijk personeel. Aflevering was keurig geregeld en mooi op tijd. Plaatsing vd tegels is voor je deur dus als je veel hebt moet je even iemand regelen die je helpt het naar binnen zetten.

LEI GAAF

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn er erg vriendelijk ontvangen. Goed en professionele advies gekregen  Er was zelf nog wat onderhandelings mogelijkheden. Zoals afgesproken is ook de bestelling perfect binnen gekomen. En zitten wij nu op een perfect mooie vloer. Volgende week weer een bestelling.