Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELLEVERING

28-12-2018

   

Waardering 4 van 5

De tegels waren weliswaar al geleverd en was niet daarvoor gecontact. Ze waren wel in de tuin gezet. dus hoefde niet te slepen. maar had liever gehad dat ik op de hoogte gesteld was want het bedrag onbeheerd in de tuin was toch iets van ruim 500. dat men zo uit de tuin kon halen.

TEGELS IN HUIS ZETTEN?

28-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Levering was keurig op tijd. maar tegels in huis Zetten... ze werden netjes op de stoep gezet en we moesten zelf alles naar binnen sjouwen. Info@tegelsbuitenshuiszetten.nl

PRIMA TEGELS. SNEL IN HUIS!

28-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Heel blij met de tegels en de snelle levering.

ER IS GEEN BETERE!

27-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Elders tegels besteld. die een halve week voor de aannemer zou beginnen toch ineens niet leverbaar waren. Bij tegels in huis een echte medewerker aan de lijn. die wist waar hij het over had en welke tegels er wel en niet waren. Die middag nog een link stuurde om de betaling te regelen. zodat de tegels versneld meekonden. We waren gered en het waren nog veel leukere tegels ook!!

BIJNA VOOR EEN 10

27-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Veel keuze. goede prijs kwaliteit. Zeer klantvriendelijk. Jammer genoeg werden van de drie bestellingen 1 keer de verkeerde tegels geleverd..hoewel omruilen geen probleem was moest ik hiervoor extra vrij nemen. Kleine geste had wel op zijn plek geweest. Ook de bezorgdienst is betrouwbaar. klantgericht en vriendelijk. Eigenlijk een vijfsterren- maar beter dan 4 sterren.

PRIMA

25-12-2018

    

Waardering 5 van 5

prima service. snel en makkelijk

VLOTTE SERVICE

23-12-2018

   

Waardering 4 van 5

Onlangs natuursteenstrips bestelt voor een spoedklus. Online bestelt en binnen een paar dagen stond het keurig bij mij thuis. Chauffeur belde netjes van te voren. Goede service. juiste product en voor een goede prijs.

HEEL GOED!

12-12-2018

    

Waardering 5 van 5

Bijzonder klantvriendelijk bedrijf. Als er een probleempje is wordt dit keurig opgelost en verder zijn ze gewoon vriendelijk en worden gemaakte afspraken steeds keurig nagekomen. Dit alles naast de scherpe prijzen die men hanteert.