Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP SERVICE!

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaring met Tegels in Huis! Afgelopen week onze tegels netjes verpakt ontvangen! Tijdens het uitpakken kwamen we tot de conclusie dat we zelf 1 soort in de verkeerde kleur besteld hadden. Meteen gebeld en super goed geholpen! Zeker een aanrader voor iedereen die mooie tegels voor een goede prijs zoekt!

LEVERING WAND EN VLOERTEGELS

20-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Uitstekende service.ik had een doos te weinig wandtegels.Doordat er enkele tegels een iets andere structuur hadden kreeg ik een doos extra.iets minder vond ik dat de bezorgkosten voor deze 2 doosjes evenveel was als de gehele zending van bijna 1000 kg

20-10-2017

    

Waardering 5 van 5

zeer goed

19-10-2017

    

Waardering 5 van 5

We hebben nu 2 keer tegels besteld en beide keren heel goed verlopen. Ook een pluspunt is. je kan zelf "bepalen" welke dag het geleverd wordt.

GOED EN SNEL

19-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis is goed en snel bereikbaar voor vragen en leveren op zeer korte termijn. Prettig om mee te werken

SNELLE LEVERING

17-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Onze tegels waren helaas niet op voorraad. maar konden snel geleverd worden. Helaas werd door een vergissing van Tegels in huis de helft van de tegels geleverd. Gelukkig werd de resterende helft. na een telefoontje. alsnog na enkele dagen geleverd. Chauffeur kwam beide keren vroeg en belde vlak voor aankomst. Mooie tegels voor een zeer gunstige prijs.

16-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Snel en behulpzaam. Mooie tegels en goede prijs. aanrader dus!

SNELLE LEVERING. MOOIE TEGELS

16-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Eerst een proefmonster aangevraagd om drie verschillende kleuren te kunnen beoordelen. werd kosteloos opgestuurd en al na één dag binnen. Daarna de juiste besteld. weer snel geleverd. helemaal naar tevredenheid.