Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP TEGELS!

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels voor een goede prijs! Snelle levering in goed overleg!

FANTASTISCHE ZAAK MET MEGA GOEDE MEDEWERKERS

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

een openbaring. zal het vele malen doorgeven aan vrienden en bekenden. Super!!!!

ZEER AAN TE BEVELEN

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ruime keus. Goed en duidelijk advies. Snelle levering. Duidelijke offerte. Communicatie over levering en facturering zeer goed en volledig. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. 

SERVICE

4-5-2018

   

Waardering 4 van 5

Prima service. prettige mensen. mooie tegels!

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

2-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ten eerste op een fijne manier ontvangen en een zeer deskundig advies van ervaren mensen met kennis van praktijk ervaring . En een pluim voor Hemke .

WAT EEN GEMAK

2-5-2018

    

Waardering 5 van 5

ik ben erg tevreden met de tegels die we hebben ontvangen. het blijft toch altijd een gok iets via het internet te bestellen.  Prima service. Snel en toch erg gemakkelijk. Chauffeur belt wanneer hij komt. Tegels zijn goed en netjes verpakt. Ga zo door!

TEGELS

29-4-2018

   

Waardering 4 van 5

Netje geleverd van alle pakken waren er 3 tegels kapot in de doos verder goed en tevreden

GOED GEREGELD

28-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. nette prijzen en hulp bij het laden. Wat wil je nog meer?