Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2068 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP VOOR ELKAAR

29-10-2017

    

Waardering 5 van 5

De tegels s ochtends besteld en de volgende dag al thuis geleverd. Top!

MOOIE TEGELS VOOR EEN PRIMA PRIJS!

28-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben 2x besteld en allebei even mooi! We bevelen deze webshop zeker aan!

GOEDE SERVICE

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen in de e Winkel en na levering bleek een pak tegels kapot.   Zonder moeilijk te doen kon ik een nieuw pak ophalen.  Zo hoort het!

TEGELS OP MAAT

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede service. Tegels op tijd alles kan in overleg. Helemaal goed.

GOEDE SERVICE!

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Erg tevreden met service. Ik heb de marmeren vloer tegels besteld en deze vielen wel een beetje tegen. Op de foto's lijken ze veel donkerder dan in het echt. Het marmer komt niet echt naar voren dus. eerder een witte tegel met een heel subtiel grijs kleurverschil. Helaas nietzoals we gehoopt hadden. Misschien goed om dit bij de foto te vermelden? Of de foto's wat aan te passen?  Verder wel super tevreden voor geweldige service! Heel vriendelijk. behulpzaam en op tijd   Lillie

DESKUNDIG EN KLANTVRIENDELIJK

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

We hebben ruim 1200m² aan tegels gekocht. We zijn iedere keer goed geadviseerd. Toen er een probleem was met de levering werd er direct naar een passende oplossing gezocht. Wij zijn tevreden over het product en resultaat!

TOP SERVICE!

27-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede ervaring met Tegels in Huis! Afgelopen week onze tegels netjes verpakt ontvangen! Tijdens het uitpakken kwamen we tot de conclusie dat we zelf 1 soort in de verkeerde kleur besteld hadden. Meteen gebeld en super goed geholpen! Zeker een aanrader voor iedereen die mooie tegels voor een goede prijs zoekt!

LEVERING WAND EN VLOERTEGELS

20-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Uitstekende service.ik had een doos te weinig wandtegels.Doordat er enkele tegels een iets andere structuur hadden kreeg ik een doos extra.iets minder vond ik dat de bezorgkosten voor deze 2 doosjes evenveel was als de gehele zending van bijna 1000 kg