Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2235 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS VOOR THUIS

18-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima prijs. prima website en prima afhandeling. Zeer tevreden. kom nog wel een keer terug .

SNEL GOEDKOOP EN SUPERTEGELS!

16-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Leuke tegeltjes. goedkoop gevonden. Supersnel bezorgd.

KEURIGE OPLOSSING

15-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na een vlotte bestellings- en afleveringsprocedure. bleek op moment van plakken de tegels niet gerectificeerd te zijn. Omdat we graag door wilden gaan. kozen we ervoor ze toch te plakken. We hebben het gemeld en kregen. ondanks dat plakken accepteren is. toch het prijsverschil terugbetaald. Keurig opgelost dus.

PROBLEEM MET AFLEVERING. NIET MET PRODUKT. HOE VOLGENDE KEER?

13-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hoewel de tegels naar wens waren en de aflevering op vrijdag op tijd was aarzelen we toch om de volgende bestelling bij u te doen. De bezorger zei namelijk dat hij de tegels niet bij de voordeur kon bezorgen. hoewel we een normale. iets oplopende tuin hebben en hij een kar had. ik moest de pakketten dus zelf verder vervoeren.omdat zij anders voor de buren in de weg zouden staan. en de tegelzetters pas direct na het weekend zouden beginnen. Het ging nu nog om een kleine levering. over een paar weken wordt de hele badkamer vernieuwd. en als de bezorging weer zo zou gaan is dat fysiek te zwaar voor ons. Als U garandeert dat de vracht tot de voordeur gebracht wordt willen we graag verder met U in zee. Met vr. groet. M. Stassen.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb prachtige wandtegels gekocht bij Tegels in Huis. Deze handgebakken tegels hadden hier de beste prijs. Ik was niet helemaal zeker over de kleur en ik kreeg een proeftegels opgestuurd! De tegel was precies wat ik zocht. Op een dag die mij uitkwam werden de tegels keurig geleverd. Top!

GROOT ASSORTIMENT TEGEN VRIENDELIJKE PRIJZEN.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Volop keus. Precies wat we zochten. voor zowel muurtegels als vloertegels. En ook de prijs viel reuze mee.

TOP!!

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame medewerkers met kennis van zaken.  Aanpassing van (na)levering via mail contact verliep uitstekend.  Levering netjes afgeleverd op afgesproken datum en tijdsvak. De tegels zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  Kortom Top!!

60M² SHARK(BETONGRIJZE) TEGELS

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na toch behoorlijk hoge prijzen gezien te hebben bij diverse tegelbedrijven konden wij slagen bij tegels in huis. Het is gewoon een no-nonsense winkel met goede nette geprijsde tegels met een vlotte levertijd. De levering wordt uitbesteed aan een externe koerier.  Deze komen de tegels op de afgesproken dag leveren maar let goed op het tijdstip.  De tegels zelf zien er goed uit en zijn van goede harde kwaliteit keramiek en zijn gerectificeerd. Onze tegelzetter constateerde op een oppervlak van 60m² wel dan er soms een minieme maatafwijking in de tegel kan zitten. Dus wel goed op blijven letten dat de voeg afstanden over de gehele lengte en breedte van het te leggen oppervlak goed blijven.  Verder zeker tevreden en de volgende keer weten wij waar we terecht kunnen.