Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

LEUKE TEGELTJES IN HUIS

13-7-2019

    

Waardering 5 van 5

snelle levering. en een goede services

EEN MAN. EEN MAN. EEN WOORD. EEN BEDRIJF OOK EEN WOORD.

12-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn erg plezierig endeskundig geholpen.toen we daarzelf aan toe waren. Men laat je vrijblijvend neuzen en dat vonden wij erg plezierig. Er werd zelfs nog aangeboden om de tegels achter het huis te komen sjouwen. in eigen tijd!

SLECHTE SERVICE

11-7-2019


Waardering 1 van 5

Ik heb metrotegels besteld in de kleur crème. Ik heb echter witte ontvangen maar doordat ik vanwege privéomstandigheden te snel heb gekeken of de levering goed was (waarvan ik me afvraag of je in de doos had kunnen zien dat niet de crème kleurige maar de witte geleverd zijn) is de klussenman met de witte tegels gaan tegelen. Toen ik een tekort bleek te hebben van 1 doos begon de ellende pas echt. Tot twee keer toe werden de verkeerde tegels geleverd . Ik heb hiervan 1 x nogmaals voor vervoerskosten moeten betalen. de uitleg iedere keer weer echt verschrikkelijk slecht.

ZEER APARTE NOSTALGISCHE TEGELS

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering/mooi product

TEGELS BADKAMER

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels. prima prijs. geleverd op de juiste dag. ben zelfs nog gebeld vlak voor de tegels werden geleverd door de chauffeur dat hij er binnen 15 minuten zou zijn. Top!!

WITJES

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Levering prima vlgs afspraak. Maanden geleden een identieke tegel afgehaald nu een grote partij laten bezorgen echter het merendeel van de mooie tegels is voorzien van twee banen plastic vezeltjes. Deze gaan er makkelijk af . geen punt. denk dat het rest is van fabricage. T hoort echter niet. Product moet wel nagekeken worden verpakking.dit was t enige minnetje.

PRIMA ERVARING

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Tijdig geleverd. alles volgens afspraak.

METRO MET PRINTJE

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer tevreden met onze mooie bedrukte metrotegels. We krijgen er veel complimenten over.