Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Super tevreden!

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben nu 3 keer Tegels besteld bij Tegels in Huis. en zijn erg tevreden. van bestellen tot de geplande Levering alles klopt. je wordt netje gebeld door de chauffeur een kwartier tot een half uur voor levering.

De perfecte Tegels in Huis

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Bedankt voor mijn tegels handvorm witjes. tevens ook voor de snelle afhandeling en levering.



Zeer tevreden

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer net en professioneel bedrijf. Tegels binnen 1 dag in huis.

Goede en snelle levering

16-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede en snelle levering. Tegels zien er goed en mooi uit. Er waren een paar beschadigd ontvangen en binnen een paar dagen ontvingen wij een nieuwe doos. Goede klacht afhandeling dus.



15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. Prima site. snel besteld en geleverd. Zijn zeer tevreden.

Tevreden klant

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Wat een hoop keus voor een mooie prijs! Levering was erg snel en de service was top. Ga zo door!



Levering tegels

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Erg duur wat betreft verzenden! En dan zijn er ook nog een aantal gebroken.

Top !!!

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

gemakkelijk te bestellen en snelle en correcte levering. helemaal top. bedankt.



Top service!!

15-2-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegels zouden vrijdag geleverd worden. maar ze waren per ongeluk niet op de vrachtwagen gezet. We kregen een telefoontje met de vraag of ze het de maandag na het weekend konden leveren. Omdat wij de tegels met spoed nodig hadden ivm met het verbouwen van een winkel welke zo snel mogelijk weer open moest hebben zij geregeld dat de tegels alsnog op de afgesproken dag geleverd werden door een spoedkoerier. Wat een top service!

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5





Super mooie tegels!!!

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik was op zoek naar een handvormtegel voor mijn nieuwe keuken. Ik vind het lastig om de kleur te bepalen via een beeldscherm Ik kreeg op mijn verzoek zonder probleem een monstertegel opgestuurd. Het bleek precies de kleur te zijn die ik wilde hebben. Direct online besteld. Snel en netjes geleverd! Al met al topservice! Ik beveel jullie bij iedereen aan! Mijn keuken is trouwens met die tegels prachtig geworden!!

Keurig geleverd

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Begin 2017 80 m2 tegels besteld en keurig binnen 5 dagen geleverd  Januari 2018 besloot ik om de aangrenzende ruimte ook te betegelen de zelfde tegels nog steeds leverbaar en in 5 dagen geleverd Helemaal top



Prachtige tegels

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Online tegels besteld. in het echt waren ze nog mooier dan op de foto! Snelle service en een zeer scherpe prijs voor een kwaliteitstegel. Een aanwinst voor onze nieuwe entree.

Blij met de mooie metrotegels!

14-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en supersnel in huis. zodat we snel aan de slag konden. Goede en duidelijke afspraken over bezorgtijdstip. Heel fijn als je beiden werkt. Voor het volgende tegelproject komen we zeker bij jullie terug. ook omdat de keus erg groot is.



Goed opgelost

14-2-2018

   

Waardering 4 van 5

Ik kreeg de bestelde tegels netjes verpakt. Een van de drie pakketten had een afwijkende kleur. deze werd al op de volgende dag opgehaald en door de goede kleur vervangen.  De tegels zijn nog niet verlegd. dus hierover nog geen beoordeling.

Veel keuze!

14-2-2018

   

Waardering 4 van 5

Ik vond het aanbod (in Mijdrecht) groot en gevarieerd. Ik was blij verrast omdat er bij de meeste aanbieders veel keuze is maar niet zo gevarieerd.  Advies in de winkel is keurig. Ze zijn heel behulpzaam.  Helaas waren er verkeerde tegels geleverd maar dit is keurig opgelost.  Ik had heel snel de juiste tegels kunnen hebben maar het heeft aan ons gelegen dat het wat langer duurde. Kwaliteit van de tegels die wij hebben is wat minder (volgens de tegelzetter) maar heb niet hele dure tegels besteld en vind ze wel supermooi! We moesten nog 2x bijbestellen en heb de tegels toen opgehaald omdat je toch elke keer die verzendkosten moet betalen. En gelukkig was het voor ons niet zo ver rijden.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL