Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

KWALITEIT EN SERVICE VOOR EEN ZACHTE PRIJS

18-11-2017

    

Waardering 5 van 5

Bij tegels in huis is ons gelukt wat bij alle overige tegelhandelaren (die we hebben bezocht) niet lukte. de juiste tegel voor de juiste prijs en dat met kwaliteit en service. Zelfs toen ik de aantal m2 verkeerd had berekend. en dus meer tegels nodig had. heeft tegels in huis binnen twee werkdagen geleverd. Wat mij betreft een top zaak!

18-11-2017

  

Waardering 3 van 5

Vriendelijk Maar wel jammer dat het tegels over is niet terug nemen  Als ik eerder had geweten dan zou ik onlin bestellen

PRIMA SERVICE. RUIME KEUZE

18-11-2017

   

Waardering 4 van 5

Op advies van een kennis zijn we bij het Tegels in huis gaan kijken voor keramisch parket. De keuze was groot. echter wat we mooi vonden was helaas niet op voorraad en mogelijk ook niet meer te leveren in die kleur. Daarom de tweede keuze genomen waarvan welvoldoende voorraad was. 2 dagen later werd het al bezorgd tot aan de deur. Prima service. jammer alleen dat we niet van te voren een indicatie van de levertijd doorkregen wat wel gezegd was. In januari gaat de vloer er in en kunnen dan foto's doorgeven wat betreft het resultaat.

HEERLIJKE ROZE TEGELS SUPER SNEL GELEVERD

13-11-2017

    

Waardering 5 van 5

We waren laat met bestellen. maar dat was met tegels in huis niet erg. Alles prachtig op tijd ontvangen.

AANRADER!

13-11-2017

    

Waardering 5 van 5

De persoonlijke service en inzet om mee te denken en mee te werken is opvallend goed! Ik ben er blij mee!! Dus ik zeg: Aanrader!

GOED ADVIES

12-11-2017

    

Waardering 5 van 5

Via de website tegels uitgezocht voor de badkamer. Gebeld voor advies voor de kleurstelling toen bleek dat de tegels niet geschikt waren voor badkamer. Met goed advies de juiste tegels uitgezocht en snelle levering.  Tevens goede prijs kwaliteit verhouding. Top bedrijf.

11-11-2017

   

Waardering 4 van 5

Goede ervaring

DEZE VERDIENEN EEN TEGELTJE IN HET RIJTJE "TEGELTJES WIJSHEID"

7-11-2017

    

Waardering 5 van 5

In april al tegels gekocht voor het hele huis. Deze zijn half oktober geleverd. Echter zat er een pak van 60x60 tegels aan de buitenkant. die helemaal aan diggelen was. Gebeld naar dit bedrijf. deze vertelde mij dat ik een mail moest sturen met foto's. Zo gezegd. zo gedaan. Ik kreeg een mail terug dat ze een nieuw pak wilde brengen!!! Ik gebeld dat dit niet hoefde omdat ik toch nog tekort kwam en zelf langs zou komen. In de tegels voor de badkamer zat tussen de vloertegels en wandtegels fors kleurverschil. Weer foto's gemaakt en gemaild. In de antwoordmail stond dat we van harte welkom waren om. of de vloertegels of de wandtegels om te komen ruilen. Dit moet nog gaan gebeuren. maar ik wil zeggen dat het perfecte service is. Complimenten voor dit bedrijf. een aanrader !!!