Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2021 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

ZEER FIJNE ERVARING.

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Op een zaterdagochtend met het hele gezin en lichte tegenzin afgereisd naar de showroom. We werden direct gastvrij ontvangen. alle tijd gehad om zelf alles te bekijken en tussendoor steeds erg goede adviezen gekregen. Zeer vriendelijke lui en we erg tevreden met de tegels die we hebben gevonden.

BESTE PRIJS OOIT

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Top kwaliteit voor betaalbare prijs. Goed geholepen en goede advies gekregen.

MOOIE TEGELS GEKOCHT

6-10-2017

   

Waardering 4 van 5

Werden goed geholpen en hebben mooie tegels gekocht voor een schappelijke prijs. Ruime keuze aan tegels. TOP

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

👍🏻👍🏻👍🏻

ANTRACIET IS ERG LICHT

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn keurig bezorgd. tot ver op de oprit. Heel fijn. Ook kon de bestelling weken lang in opslag blijven staan. Contact via email was ook prima.  Alleen de bijbestelling van het voegmiddel in de kleur antraciet pakt wel erg licht uit. We wilden een donkere voeg en weten nu niet hoe we dat moeten oplossen.

SNEL EN KLANTVRIENDELIJK

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Goede uitleg en klantvriendelijk!

6-10-2017

    

Waardering 5 van 5

Heel netjes geholpen door uw collega in zetten alleen bij aankomst thuis heeft de chauffeur redelijk lomp er mee gedaan waardoor er schade aan de stoep is ontstaan en schade aan mijn tegels helaas gelukkig kan ik deze bij uw collega in zetten gewoon weer halen en snappen ze mijn situatie momenteel waardoor het even duurt voor dat wij langs komen  

GOEDE KWALITEIT. SERVICE MATIG

6-10-2017

  

Waardering 3 van 5

De tegel waarvoor wij zijn gegaan is van goede kwaliteit. ontzettend blij mee. De service verliep spijtig genoeg minder. Tegels waren niet op de juiste dag geleverd. Twee dagen erna ontvangen. nadat er op eigen initiatief contact is geweest. Vanuit Tegels in Huis was er geen enkele coulance voor de te late levering. De chauffeur was 45 min eerder aanwezig dan afgesproken waardoor ze bijna weer waren vertrokken en wilde dan later op de dag komen. In de zaak zelf zijn we netjes geholpen.