BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Top zaak goede kwaliteit en alles op tijd geleverd

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Uitstekend! Hartelijk dank voor de goede service.

SUOER SERVICE EN SELECTIE

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Onlangs badkamer. toilet en keukentegels besteld bij Tegels in Huis. Eerst onderzoek gedaan op de uitgebreide website en vervolgens in de winkel gaan kijken. Alles was netjes te bezichtigen en prima service gehad van Bas! Binnen 2 werkdagen werd alles netjes aan de deur geleverd. Vooraf veel onderzoek gedaan bij diverse tegelwinkels en websites. maar Tegels in Hiis had zeker het grootste aanbid en de beste prijzen. Ik ben dik tevreden en beveel zeker Tegels in Huis aan!

MET TEGELS VAN TEGELS IN HUIS WORDT U HUIS EEN PALEIS

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Kwaliteit en snelle service en bezorging tot aan de deur

TEGELS VOOR DOUCHE EN TOILET

30-11-2018

   

Waardering 4 van 5

Tegels voor vloer en wand besteld voor de douche. hadden ruim besteld en nog veel over. Daarom het toilet ook laten doen en tegels voor de wand bijbesteld. Toen tegelzetter bezig was bleek de nieuwe zending 2 mm dunner te zijn. Paniek in de tent. Tegels in huis gebeld en daar waren nog voldoende tegels. zijn het gelijk gaan halen en kregen die gratis mee. Al met al goede service.

EEN ZEER TEVREDEN KLANT

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben een zeer prettige ervaring met tegels in huis. Men neemt de tijd voor je. adviseert klantgericht. is flexibel en heeft prachtige producten tegen een zeer scherpe prijs.   Dank!

TEGELS IN HUIS? WAAR ANDERS?

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5BETAALBAAR. MOOIE TEGELS. OPLOSSINGSGERICHT. KORTOM PRIMA

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Veel keus. goede en betaalbare prijs. duidelijke aflevervoorwaarden en oplossingsgericht nadat bleek dat 2 pakken tegels bij levering gebroken waren. Binnen 2 werkdagen nieuwe pakken afgeleverd gekregen.