Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




8-3-2018

    

Waardering 5 van 5



Ervaring tegels in huis

8-3-2018

  

Waardering 3 van 5

Hele mooie tegels en mooie prijzen. we hebben het juiste aantal dozen gekregen. maar in één van de dozen waren de tegels stuk.



Doos tegels kapot aangekomen

8-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen met de tegels..alleen jammer dat 1doos stuk was..kan ook door de vervoerder zijn gekomen..was nogal slordig  Dit is bij u bekend mail doorgeggeven Jeroen Elbers

Super en snelle service

8-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Al 2x eerder verbouwd met tegels van Tegels-in-huis. De communicatie verloopt zowel per mail als telefonisch erg goed. Wij hadden nog wat extra tegels nodig. dit werd ontzettend snel geregeld. De levering is ook keurig volgens afspraak verlopen. We zijn al jaren uitermate tevreden. Ik hoop wel dat dit de laatste verbouwing is ;-) maar anders... zéker weer Tegels-in-huis!



Snel en precies wat ik zocht

8-3-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegels die ik zocht stonden in de loods.  Meters uitrekenen . betalen en ze waren paar dagen later bij ons binnen .

Super bedrijf

8-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele goede service echt een aanrader en mooie prijzen..



Arabescos Mix

6-3-2018

 

Waardering 2 van 5

 Prachtige creatieve tegels. Een arabische mix. Heel erg blij mee maar wat jammer was . was dat de tegels niet gelijk aanwezig waren en ik een patroon wilde leggen. Van enkele tegels waren er erg weinig van anderen erg veel. Ook veel beschadigingen en lijmresten van het inpakken. Versturen en bestellen ging vlot en prettig.

Prettig zaken dien

6-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Perfect geholpen. deskundig advies. snelle levering



Tevreden

5-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels. met de verzending is alleen iets mis gegaan helaas. Producten stonden nog opgeslagen terwijl ze al in huis moesten zijn. Verder super blij mee!

2-3-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn erg mooi. De bestelling is zeer voorspoedig geweest.



1-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima service en super snel geleverd.

Tegels in huis. staat als een huis

1-3-2018

    

Waardering 5 van 5

Na bestelling levering keurig op tijd!  Zijn erg tevreden!



Buitengewonen service

1-3-2018

    

Waardering 5 van 5

  Ben zeer te vrede over de levering en bezorging

Een echte aanrader

24-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk personeel.  Top geholpen top zaak!!



19-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Snel netjes en goede levering en bestelling

Top service

17-2-2018

    

Waardering 5 van 5

Heel goede en prettige ervaring. Er ging iets mis met het achterlaten van ons e-mailadres maar dat is prettig. accuraat en direct opgelost.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL