Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

EEN AANRADER!

24-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Naast het juiste advies en het meedenken klopt het logestiek ook! Reminders voor de levering en tijdige betaling zijn altijd welkom. De bestelling werd op het afgesproken tijdstip geleverd. Het geleverde was conform de afspraak. Al met al een prima service! Qua prijs prestatie een aanrader om te gaan kijken!

NIEUWE TEGELVLOER VOOR MOOIE PRIJS

24-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie vloertegels gekocht 80x80 cm. Tegen een mooie prijs voor kamer en hal.al met al 70m2. Tegels keurig op aangegeven dag geleverd.  Complimenten  

GOEDE ZAAK

24-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Goed advies. vlotte levering alles ok

REDDER IN NOOD

24-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Nadat mijn badkamer leverancier 3 dagen voor levering aangaf de bestelde tegels nog niet te kunnen leveren. contact gezocht met tegels in huis en binnen 6 dagen had ik mooie (en goedkopere) tegels in huis. Goede prijs/kwaliteit. Absolute aanrader!

MOOIE KWALITEIT EN SNEL GELEVERD

23-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij hadden in de bijkeuken wat tegels nodig van het formaat 45x45. Deze waren snel gevonden bij Tegels in Huis. De prijs was prima en het werd nog snel thuis afgeleverd ook nog eens. En het ligt er inmiddels mooi bij!

KLANTVRIENDELIJK

23-1-2019

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring is heel goed met Tegels in Huis. ze waren heel klantvriendelijk en ook snelle levering. 

PRIMA IN ORDE

10-1-2019

   

Waardering 4 van 5

Makkelijk te bestellen en tegels waren op voorraad. Jammer dat je na bestellen geen order krijgt via mail. Je ziet dan dus niet wanneer je de bestelling kan halen of wat het order nr is. Daar moesten we achteraan bellen. Verder alles prima in orde

PRIMA

7-1-2019

    

Waardering 5 van 5

prima geregeld bij Tegels in Huis. goede prijs voor de tegels. netjes afgeleverd volgens afspraak. vriendelijk te woord gestaan. het was leuk tegels shoppen!