Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2245 beoordelingen.

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

PRACHTIGE TEGELS. GOEDE SERVICE

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed meegedacht in kleur. maat en type tegels om de badkamer precies te maken zoals ik hoopte.  Goede service. mocht een tegel meenemen om thuis te bekijken.

WERELDZAAK!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wat een geweldige zaak! We wisten niet wat we moesten verwachten. maar wat een keuze... en de gastvrijheid en hulp is zeer goed te noemen. De volgende keer gaan we zeker weer hier de tegels halen!

PRIMA SERVICE EN GOEDE COMMUNICATIE.

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb goede ervaringen met jullie. Jullie reageerden snel en adequaat op mijn vragen via de e-mail en telefoon. Ook erg fijn dat ik een proeftegel opgestuurd kreeg. Ik heb ze besteld nav de proeftegel. Dank dus! Vriendelijke groet. Dymph van der Heijden

ZOALS HET HOORT

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegeltjes uitgezocht en besteld. Betaling. bevestiging en levertijd als verwacht. Prima adres voor meer.

ZEER NETJES!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Heb gebeld met een vraag over een snelle levering! Hier werd ik goed in begeleid. en ze hebben er alles aan gedaan de bestelling zsm te leveren. Erg netjes en zeer tevreden!

VEEL KEUZE EN EEN PRETTIGE AFHANDELING

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ruime keuze qua tegels en vriendelijk personeel. Aflevering was keurig geregeld en mooi op tijd. Plaatsing vd tegels is voor je deur dus als je veel hebt moet je even iemand regelen die je helpt het naar binnen zetten.

LEI GAAF

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn er erg vriendelijk ontvangen. Goed en professionele advies gekregen  Er was zelf nog wat onderhandelings mogelijkheden. Zoals afgesproken is ook de bestelling perfect binnen gekomen. En zitten wij nu op een perfect mooie vloer. Volgende week weer een bestelling.

MOOIE WANDTEGELS EN GOEDE SERVICE

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Dik tevreden met mijn mooie grote mat witte wandtegels.  En ook geleverd volgens afspraak. altijd fijn!   Op de foto: het gaat om de wandtegels ;-)