Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl
Keurige oplossing

15-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na een vlotte bestellings- en afleveringsprocedure. bleek op moment van plakken de tegels niet gerectificeerd te zijn. Omdat we graag door wilden gaan. kozen we ervoor ze toch te plakken. We hebben het gemeld en kregen. ondanks dat plakken accepteren is. toch het prijsverschil terugbetaald. Keurig opgelost dus.

probleem met aflevering. niet met produkt. hoe volgende keer?

13-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hoewel de tegels naar wens waren en de aflevering op vrijdag op tijd was aarzelen we toch om de volgende bestelling bij u te doen. De bezorger zei namelijk dat hij de tegels niet bij de voordeur kon bezorgen. hoewel we een normale. iets oplopende tuin hebben en hij een kar had. ik moest de pakketten dus zelf verder vervoeren.omdat zij anders voor de buren in de weg zouden staan. en de tegelzetters pas direct na het weekend zouden beginnen. Het ging nu nog om een kleine levering. over een paar weken wordt de hele badkamer vernieuwd. en als de bezorging weer zo zou gaan is dat fysiek te zwaar voor ons. Als U garandeert dat de vracht tot de voordeur gebracht wordt willen we graag verder met U in zee. Met vr. groet. M. Stassen.9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ik heb prachtige wandtegels gekocht bij Tegels in Huis. Deze handgebakken tegels hadden hier de beste prijs. Ik was niet helemaal zeker over de kleur en ik kreeg een proeftegels opgestuurd! De tegel was precies wat ik zocht. Op een dag die mij uitkwam werden de tegels keurig geleverd. Top!

Groot assortiment tegen vriendelijke prijzen.

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Volop keus. Precies wat we zochten. voor zowel muurtegels als vloertegels. En ook de prijs viel reuze mee.TOP!!

9-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele aardige behulpzame medewerkers met kennis van zaken.  Aanpassing van (na)levering via mail contact verliep uitstekend.  Levering netjes afgeleverd op afgesproken datum en tijdsvak. De tegels zijn van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  Kortom Top!!

60m² Shark(betongrijze) tegels

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Na toch behoorlijk hoge prijzen gezien te hebben bij diverse tegelbedrijven konden wij slagen bij tegels in huis. Het is gewoon een no-nonsense winkel met goede nette geprijsde tegels met een vlotte levertijd. De levering wordt uitbesteed aan een externe koerier.  Deze komen de tegels op de afgesproken dag leveren maar let goed op het tijdstip.  De tegels zelf zien er goed uit en zijn van goede harde kwaliteit keramiek en zijn gerectificeerd. Onze tegelzetter constateerde op een oppervlak van 60m² wel dan er soms een minieme maatafwijking in de tegel kan zitten. Dus wel goed op blijven letten dat de voeg afstanden over de gehele lengte en breedte van het te leggen oppervlak goed blijven.  Verder zeker tevreden en de volgende keer weten wij waar we terecht kunnen.Super Service

8-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Perfecte service. Bij levering één doos tegels met heel veel breuk. Gebeld en direct opgelost!!!

Prijs goed. service goed en communicatie top

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben heel lang gezocht naar de juiste tegels. maar bij Tegels in Huis waren we heel snel geslaagd. De service was top. alles is netjes op tijd thuis bezorgd en de communicatie liep erg soepel. Kortom: TOP!Top tegels!

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels voor een goede prijs! Snelle levering in goed overleg!

Fantastische zaak met mega goede medewerkers

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

een openbaring. zal het vele malen doorgeven aan vrienden en bekenden. Super!!!!Zeer aan te bevelen

4-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ruime keus. Goed en duidelijk advies. Snelle levering. Duidelijke offerte. Communicatie over levering en facturering zeer goed en volledig. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. 

service

4-5-2018

   

Waardering 4 van 5

Prima service. prettige mensen. mooie tegels!Een zeer tevreden klant

2-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Ten eerste op een fijne manier ontvangen en een zeer deskundig advies van ervaren mensen met kennis van praktijk ervaring . En een pluim voor Hemke .

wat een gemak

2-5-2018

    

Waardering 5 van 5

ik ben erg tevreden met de tegels die we hebben ontvangen. het blijft toch altijd een gok iets via het internet te bestellen.  Prima service. Snel en toch erg gemakkelijk. Chauffeur belt wanneer hij komt. Tegels zijn goed en netjes verpakt. Ga zo door!Tegels

29-4-2018

   

Waardering 4 van 5

Netje geleverd van alle pakken waren er 3 tegels kapot in de doos verder goed en tevreden

Goed geregeld

28-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. nette prijzen en hulp bij het laden. Wat wil je nog meer?
Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL