Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2133 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP BEDRIJF

7-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Ervaring meer dan top Goeie adviezen Aardig personeel Liggen verse appelflappen En afhandeling...duimpje omhoog. Levering perfect...  Aanrader? Zekers

TEGELSBIJONSINHUIS👍🏼👍🏼

6-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie witte 60/30 tegel voor badkamer . prachtige tegel geen oneffenheden gewoon helemaal top

VLOERTEGELS VOOR IN HUIS

6-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Snelle service bij bestellen. klantvriendelijk. houdt aan de afspraak en super mooie kwalitatieve tegels voor een mooi prijs!

SUPER

6-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Nou zijn zeker het aanraden waard goede service en zeer vriendelijk in het afhandelen van de bestelling toppie geen andere woorden voor het hans

VLOERTEGELS VOOR IN HUIS

6-4-2018

    

Waardering 5 van 5

Snelle service bij bestellen. klantvriendelijk. houdt aan de afspraak en super mooie kwalitatieve tegels voor een mooi prijs!

MET DE TEGELS VAN TEGELS IN HUIS VOEL JIJ JE SNEL THUIS.

5-4-2018

    

Waardering 5 van 5

zowel de verkoop als het advies voor een tegelzetter was top. ben prima geholpen met het maken van een keus. netjes gelegd door hun geadviseerde legger. vloer is mooi en zeer warm. kan een ieder deze zaak aanraden mede de tegelzetter. een stel toppers bij elkaar.

ZEER TEVREDEN

5-4-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegeltjes zijn in echt nog mooier dan op de website.  Bedankt voor de snelle service.  

ENORM VEEL KEUZE IN TEGELS

5-4-2018

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben badkamertegels gekocht bij Tegels in Huis. Online had ik al een sample van een tegel aangevraagd. die ik erg vlot in huis had. Op locatie in Zetten werden we ook erg goed geholpen.