Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

FANTASTISCHE SERVICE!

28-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij kwamen net een paar tegels te kort en een aantal was helaas. tijdens transport. gesneuveld. Na een telefoontje naar Tegels in Huis en een mail met alle specifieke details. werd alles super snel geregeld en konden de tegelzetters weer verder. Wat een super service!  

GOEDE PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING ONDANKS DE MINDERE ERVARING MET LEVERING

23-9-2019

  

Waardering 3 van 5

Ruim assortiment in een grote hal waar je makkelijk tegels met elkaar kunt vergelijken en naast elkaar kunt houden. Minder geld besteed aan de showroom waardoor de prijs schappelijk is. Met levering iets mindere ervaring. De wandtegels werden bezorgd en een aantal uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de vloertegels de volgende dag pas kwamen. Op het laatste moment dus een 2e vrije dag moeten opnemen.  

KWALITEIT

22-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels gekocht voor een nieuwe badkamer. 60x60. 60×30 en diverse stroken. Alle tegels van goede kwaliteit waardoor het tegel zetten prima is verlopen. Top.

UITMUNTENDE SERVICE

21-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle. goede service. Prijs was gewijzigd tussen bestellen en leveren. dit verschil kregen we zonder er naar te hoeven vragen al terug. Verder goed advies en hulp bij inladen en vervoer!

VOOR EEN MOOIE COMBINATIE TEGELS MOET JE HIER ZIJN

10-8-2019

    

Waardering 5 van 5

Was even zoeken naar tegels voor de badkamer tot we hier terecht kwamen we wilde geen standaard badkamer en dat is gelukt levering verliep lekker vlot

TOP

9-8-2019

    

Waardering 5 van 5

Ik ben bij tegel in huis Mijdrecht geweest op advies van een collega werd er goed geholpen goede kwaliteit voor weinig geld en met 2 dagen netjes verpakt had ik het in huis

WAT EEN PERFECTE SERVICE BIJ TEGELS IN HUIS!

1-8-2019

    

Waardering 5 van 5

We hadden een foutje met onze tegels. Die hebben ze boven verwachting opgelost. De tegels worden voor een scherpe prijs verkocht. maar ze doen daarin geen concessie met de service. Bedankt Tegels in Huis Mijdrecht.

EEN DIKKE PLUIM

23-7-2019

    

Waardering 5 van 5

55m2 keramische tegel besteld. snel en correct afgeleverd. tegels waren gekalibreerd en allemaal even dik.