Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




9-6-2018

   

Waardering 4 van 5

prima materiaal voor een betaalbare prijs

9-6-2018

    

Waardering 5 van 5

we zijn super goed geholpen .goed geinformeerd over de mogelijk heden.   wij zij helemaal tevreden met onze aankoop.



Scherpe prijzen - matige communicatie

9-6-2018

  

Waardering 3 van 5

Mooi groeiend bedrijf met prachtige producten. Niets dan lof en respect daarvoor. Uitstel van levering van een deel van de tegels 1 dag voor levering per e-mail communiceren. vind ik onpersoonlijk en te laat.  Terugbelafspraak graag altijd nakomen.   Maaarrrrr later kwam alles goed. Ook de communicatie. Het heeft 3 werkdagen vertraging in ons project opgeleverd. Het eindresultaat dik in orde.

Tegels badkamer/toilet en begane grond

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Super ervaring met tegels in huis. Fijn personeel in Zetten. ruime keus aan tegels. heldere communicatie én nog fantastische prijzen ook!



8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede service

8-6-2018

   

Waardering 4 van 5

In begin problemen met internet bestelling naar vele malen bellen toch goed gekomen



Zeer tevreden!

8-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Mooie hal om tegels uit te zoeken. deskundige hulp die je helpt bij de berekening van de hoeveelheid. Levering was ook perfect. hoewel er 4 dagen voor staan als je op afroep laat leveren. is het toch sneller geleverd. Dit kwam voor ons goed uit. De hoeveelheid was precies goed! Enige minpunt: Tegels waren soms wel erg vervuild. Verder erg tevreden. bedankt!

Top bedrijf

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben mooie tegels kunnen kopen door goede prijs/kwaliteit/service/advies. ook de nalevering was zeer goed geregeld. Erg content met TegelsInHuis.nl



Top bedrijf met goede spullen

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Uitermate fijn en goed geholpen door Bas. Ook toen bleek dat bepaalde tegels niet te plaatsen waren konden we zonder problemen deze nog omwisselen met andere tegels die wel pasten. Super advies gekregen van Bas! Fijne organisatie om zaken mee te doen.

Top

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en genoeg keus! Wij zijn er tot nu toe altijd geslaagd!



zeer tevreden

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

goede service  vriendelijk geholpen en levering was perfect en precies op tijd  

8-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels tegen een mooie prijs!! En goed geholpen door de medewerker...



Mooi assortiment tegels

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over deze outlet. Vriendelijke en capabele medewerkers. mooie goed geprijsde tegels. Ga zeker weer terug voor verdere aankopen.

Mooi assortiment tegels

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over deze outlet. Vriendelijke en capabele medewerkers. mooie goed geprijsde tegels. Ga zeker weer terug voor verdere aankopen.



Tevreden

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over de afspraken en de zorgvuldige afhandeling van de bestelling en levering.

Aanrader!

31-5-2018

    

Waardering 5 van 5

Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf. Prettige medewerkers in de omgang en denken goed en overal in mee.  Na een lange zoektocht naar geschikte tegels voor een mooie prijs hier terechtgekomen.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL