Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOPBEDRIJF!

8-8-2018

    

Waardering 5 van 5

Afgezien van de grote collectie. ruime keuze en de zeer concurrerende prijzen is de service en vriendelijkheid van Tegels in Huis een extra grote plus. Zelfs toen ik een kleur tegels had uitgezocht die ik bij nader inzien toch niet zo mooi vond passen in de kamer. werd dat met veel begrip opgelost en kon ik ze ruilen voor een andere mooie tegel (tegen de transportkosten uiteraard). Kortom. binnenkort ga ik nog meer tegelen en dan kom ik weer terug bij Tegels in Huis.

EEN DIKKE PLUS

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

Bij aankomst van de zending bleken een behoorlijk aantal tegels gebroken. Dit werd zonder problemen en heel snel opgelost. 

GOEDE SERVICE

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

De levering was er snel (2 dagen) en goed. Netjes van te voren een bericht hoelaat de levering aan kwam. De kwaliteit van mijn tegels is ook goed.

GOEDE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5PRIMA SERVICE. SNELLE LEVERING...

25-7-2018

   

Waardering 4 van 5

Binnen twee dagen hadden wij netjes onze tegels in huis. Prima service. snelle levering.

TOP SERVICE

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

Direct gevonden wat we zochten tegen een goede prijs. Communicatie en service rondom opslag. en levering was fantastisch! Team tegels in huis; vooral zo doorgaan

HELEMAAL IN ORDER

25-7-2018

    

Waardering 5 van 5

In de winkel werden we al prettig te woord gestaan en kregen we enkele tegels mee naar huis om over te twijfelen. De bestelling en bezorging verliep prima. en ook toen ik door mijn eigen fout te weinig tegels had besteld. werden deze spoedig nageleverd.

PORTUGESE TEGELS

22-7-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn zeer tevreden over de bezorging van de tegels en de kwaliteit... Door omstandigheden was ik niet thuis. Ik werd netjes gebeld waar ze de tegels konden plaatsen. zonder problemen werd dit geregeld..