BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP

12-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Mooie Portugese tegels gevonden voor een goede prijs. Mijn ervaring met Tegels in huis was top! Fijne klantenservice en op tijd mijn tegels geleverd gekregen.

LEVERING TEGELS

12-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima...!

TEGEL BESTELLING

8-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring  werd netjes bezorgt op afgesproken datum

KAPOTTE TEGELS

6-10-2018

  

Waardering 3 van 5

De tegels zijn prima. maar de vervoerder was erg ruig. Ik heb mijn bestelling ontvangen met drie dozen erbij die bijna allemaal met stukjes eraf zijn. Ik had gelukkig ruim besteld maar dit moet eigenlijk niet kunnen...

4-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Zeer goede service en snelle levering. Erg behulpzame medewerkers. Mijn e-mail bestelling is direkt opgepakt en de goederen zijn in no time verstuurd. heel erg bedankt nogmaals!

ZEER TEVREDEN

4-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Bestellen ging voorspoedig. levering zoals afgesproken en toen bleek dat er een doos met breuk bij zat is die zonder problemen vervangen. Klasse!

4-10-2018

    

Waardering 5 van 5



VEEL KWALITEIT. KEUZE EN BETAALBAAR.

4-10-2018

    

Waardering 5 van 5

Tot op heden alleen nog mailcontact gehad. wat prima verlopen is. Twee keer gevraagd om monstertegels. ook dat is met prima service verstuurd. De tegels zijn van prima kwaliteit en ook echt zoals verwacht. Kortom wij gaan zeker onze bestelling plaatsen!