Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS BADKAMER/GANG

7-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden over de levering van de produkten.

VLOT EN GOED GEHOLPEN

7-4-2020

   

Waardering 4 van 5

Makkelijke bestelling. vlotte levering. Net iets te vlot want de goederen werden door de transporteur 'te vroeg' (voor de afgesproken tijdvork) zonder meer aan de voordeur achter gelaten. Maar da's voor rekening van de transporteur.

KEUKEN TEGELS

6-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor de keuken tegels uitgezocht. was wel moeilijk. Er was teveel keuze. maar uiteindelijk gevonden wat we wilden. Levering was top. snel en netjes

TEGELS VOLDOEN NIET AAN KLEUROMSCHRIJVING

6-4-2020

   

Waardering 4 van 5

We hadden portugese tegels besteld met de kleuren oker en groen. Het blijft altijd een gok om tegels via internet te bestellen ipv ze in het echt te zien maar aangezien in de omschrijving ook green stond dachten we we nemen de gok. Helaas bleken ze toch echt veel meer te lijken op grijs. wat ons tegenviel want we hadden ze juist gekozen voor de mooie kleurencombinatie. Misschien een idee om de beschrijving aan te passen naar grey? 

BEDROGEN KLANT

6-4-2020


Waardering 1 van 5

1e levering bestond uit 2verschillende kleurschakeringen. nalevering was weer een andere kleurnuance. nu liggen in de badkamer op de vloer 3 verschillende kleurtinten. gereclameerd bij jullie . opmerking van jullie dat zoiets kan bij een gebakken product. voor het zelfde geld was hier aandacht aan besteed en was alles in dezelfde kleurschakering geleverd. kortom waardeloos.

MOOI GOEDE KWALITEIT SUPER PRIJS.

6-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloer tegels gekocht bij het tegelhuis.  Goede kwaliteit. Voor een super prijs. Zijn er heel blij mee.

MAKKELIJKER KAN NIET!

6-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Website is overzichtelijk. enorm veel keus. Met name de vloertegels die besteld zijn voor de badkamer kwamen wat kleur betreft overeen met getoonde afbeelding. Prijs/ kwaliteit verhouding zeer goed. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik raad dit bedrijf aan!

METROTEGEL IN DE KEUKEN

3-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk te bestellen vanuit België.  Perfect geleverd. tegels waren goed ingepakt.  Zeer te vreden van de tegels.   Heb 4 verschillende kleuren gemixt naar eigen smaak.