Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Een zeer tevreden klant

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben een zeer prettige ervaring met tegels in huis. Men neemt de tijd voor je. adviseert klantgericht. is flexibel en heeft prachtige producten tegen een zeer scherpe prijs.   Dank!

Tegels in huis? Waar anders?

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5





Betaalbaar. mooie tegels. oplossingsgericht. kortom Prima

30-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Veel keus. goede en betaalbare prijs. duidelijke aflevervoorwaarden en oplossingsgericht nadat bleek dat 2 pakken tegels bij levering gebroken waren. Binnen 2 werkdagen nieuwe pakken afgeleverd gekregen. 

Uitstekende service

29-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Onlangs een doos tegeltjes besteld bij Tegels in Huis. Bij het openen van de doos bleek een groot deel van de tegeltjes gebroken. Hierop contact opgenomen met Tegels in Huis en de volgende dag mocht ik een nieuwe levering in ontvangst nemen. De oude partij mocht ik houden. Dus zeer tevreden met de tegels en de uitstekende service.



Eerst sceptisch. maar uiteindelijk dik tevreden!

26-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Voor het eerst speciale tegels online besteld. De tegels waren geleverd conform verwachting en zonder breuk geleverd. Wij waren er heel blij blij mee.

klantgericht

25-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede en ruime keuze in verschillende (kwaliteit-)soorten. alle tegen goede prijs/kwaliteit verhouding. Behulpzame medewerkers. vriendelijk en met verstand van het (tegel-)vak



Blij!

25-11-2018

    

Waardering 5 van 5

We hebben voor de bestelde netjes een proef tegel ontvangen. Toen we nog een tweede kleurvariant wilde zien werd ook die zonder enig probleem gestuurd. Veel keuze en bijpassende tegels in verschillende formaten. We zijn tevreden met de verschillende tegels die we besteld hebben en fijne vriendelijke service.

wit tegel 33x25

24-11-2018

    

Waardering 5 van 5

mooi kleur tegel maar helaas niet de bij passende kleur moest een wit naar grijs



24-11-2018

  

Waardering 3 van 5

Slechte bezorging. goede tegels. Veel tegels stuk bij bezorging.

First Class service. NO.1

23-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Bedank voor de snel service dank u



23-11-2018

   

Waardering 4 van 5

Goede en snelle levering. 

Nette aflevering en mooi op tijd geleverd

23-11-2018

    

Waardering 5 van 5





22-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede service. veel keus. lage prijs. snelle levering

Top!

22-11-2018

    

Waardering 5 van 5

Prima service en levertijd!



Tegel

21-11-2018

   

Waardering 4 van 5

Een goede ervaring met tegelhuis .je heb ze niet dagelijks nodig anders zou ik meerdere keer contact hebben gezocht.het bedrijf die mijn tegels hebben bezorgt krijg van mij een 10 om dat ze duidelijk aan geven hoelaat ze komen en je heb contact met een stem .

16-11-2018

    

Waardering 5 van 5

geweldig goed geregeld bij jullie lekker snelle levering




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL