Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

MIJN BADKAMER DROOM IS UITGEKOMEN

28-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Lang gezocht naar de juiste groene tegel.. En uiteindelijk gevonden. Vriendelijk geholpen en de bezorging wat netjes en op tijd. 

PERFECTE TEGELS VOOR EEN GOEDE PRIJS

24-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed afgeleverd. zelfs in de achtertuin neergezet. Tegels passen perfect in de badkamer.  Kom zeker terug als de toilet aan de beurt is..

SERVICE PRIMA. PRODUKT MATIG.

15-4-2020

  

Waardering 3 van 5

We hebben tegels besteld voor in de douche. service was prima. keurig op tijd bezorgd. tegels waren ook gunstig qua prijs en ze zagen er mooi uit. Maar met lijmen bleek dat als de hoeken gelijk lagen. het midden van de tegel uit stak. Eerljk is eerlijk mijn ondergrond bleek ook niet recht. maar ik heb ze tegen de rij gelegd en in de lengte (60 cm) bleken ze 3 a 4 mm krom te zijn. Daar baalde ik wel van. Ik heb het nooit terug gekoppeld aan tegels in huis omdat ik al aardig wat tegel gelijmd had toen tot me door drong dat het niet aan mijn vaardigheid lag.

MOOIE PORTUGESE TEGELS

9-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Goede omschrijving van de m2 en hoeveelheid dozen er geleverd worden. Tegels zoals omschreven. Wc en hal zijn een echte eyecatcher geworden.

HANDVORM TEGELS (GLANS)

9-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Besteld en geleverd op de gevraagde datum. Site is overzichtelijk en de tegel kleur komt overeen met het plaatje.

ANDERS DAN ANDERS

8-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij waren opzoek naar een aparte tegel en deze vonden wij bij Tegels in huis. Telefonisch goed geholpen en daarna via internet besteld. Goede. vriendelijke en snelle service

PERFECTE SERVICE

8-4-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles verliep netjes en secuur! Vriendelijk personeel en duidelijke afspraken!

BEKIJK DE ZENDING METEEN

8-4-2020

   

Waardering 4 van 5

Op zich fijne winkel. bij aankomst 1 pak tegels onbruikbaar door breuk en deze is zonder probleem gerestitueerd. Tijdens tegelen bleek er nog een pak niet bruikbaar en deze werd niet schadeloos gesteld omdat de vervoerder maar een keer aangesproken kan worden. Dat vind ik jammer dat ik dat niet van te voren wist want dan had ik alle doosjes even nagekeken. Wel ongelooflijke keuze. je slaagt hier zeker!