Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

DANK

22-5-2020

    

Waardering 5 van 5

goede site. Snelle levering en vriendelijk personeel.

GROOT ASSORTIMENT EN VRIENDELIJK PERSONEEL

22-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed assortiment. snelle service en vriendelijk personeel.

PRIMA WINKELEN

22-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Overzichtelijke winkel. prima service

DOE-HET-ZELF BADKAMER

22-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Naar de loods geweest van de winter: Brr... wat was het er koud! Een jonge meid verwelkomde mensen met koffie. Geen opdringerige verkopers. maar welkom en ruimte. We konden de tegels op ons gemakje bekijken. Erna had ik nog een vraag over beschikbaarheid ivm. hoeveel extra ik zou bestellen. Ik stuurde die vraag via e-mail. maar kreeg geen reactie. jammer. Toen gebeld: Er werd goed geluisterd. kreeg antwoord en er werd zelfs verder meegedacht; dat laatste maakt een onbeantwoorde e-mail dan niet meer relevant.   De tegels werden geleverd op de gevraagde datum en tijd.  De 120*40 matwit: Op twee tegels na. waren onbeschadigd. De kwaliteit vele malen beter dan in de vorige badkamer. Dat merk je ook bij het schoonmaken. maar ook bij het voegen. Het snijden van de tegels gaf een strakke snijlijn: erg belangrijk. Zagen ging goed genoeg. maar is hard werken.  De (blauwe) Arrow-tegels zijn natuurlijk een eye-catcher: 550 stuks gingen er op de muur en het uitlijnen met diagonale lijnen vergt precisie: monnikenwerk. Ze zijn in de lengte netjes te snijden. maar in de hoogte zijn te kort om te snijden. dus dat vergt de zaag.  Tip voor kopers is om de Arrow tegels alleen te gebruiken op een redelijk rechte muur/plafond. waar je de scheefheid nog kan compenseren met voeg/kit. Wij bleken een verloop op het plafond te hebben van 2cm. wat we pas zagen door deze tegels. 2cm kan je niet overbruggen met een 5cm tegel: Dat zie je. Daarom hebben we nu aan één kant. een 2cm brede kitrand.  De glanslaag en kleurverschillen van de Arrow tegels zijn prachtig. Ook het glazuur loopt mooi door. De tegel vergt een volle voeg. De glanslaag is wat krasgevoeliger dan de witte tegels; met voegen bleek er een klont niet goed gemengd. dit heeft krasjes gegeven. Die zie overigens je alleen als je er specifiek naar kijkt. Ik raad daarom aan om de Arrow tegels niet in de douche te verwerken. Immers moet je op den duur met kalk e.d. dan toch gaan boenen.  Wij kochten voor onze vorige badkamer tegels bij een bekende. chique zaak in ZH. Die tegels waren niet zo mooi geglazuurd als deze. waren ook niet zo netjes snijdbaar. We gingen daar aanvankelijk naar terug. maar hun grote tegels waren minstens 2x zo duur en het mozaïek. onbetaalbaar voor het gewenste oppervlak. Ik heb getwijfeld of ik geen slechte kwaliteit kocht nu omdat het zoveel goedkoper was: Maar dat is echt volledig onterecht.

GOEIE SERVICE SNELLE AFHANDELING

13-5-2020

    

Waardering 5 van 5

goeie ervaring online besteld snelle afhandeling en service

GOED PERSONEEL

9-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Heel goede curves het personeel zeer goed tot bij jullie

GROTE SERVICE EN KLEINE PRIJZEN

7-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Grote keuze in tegels met aantrekkelijke prijzen. Snel beschikbaar en bij het ophalen worden bij de auto gezet. Deskundige en vriendelijke hulp.

ZEER PRETTIG EN FIJN WINKELEN

7-5-2020

    

Waardering 5 van 5

Het is een verademing om bij TegelsinHuis te shoppen. Je wordt er prima geholpen en geadviseerd. Een aanbeveling waard.