Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2123 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN!
Op vrijdag 27 september zijn alle vestigingen geopend tot 17:00 uur.


Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

WAAR JE OOK TEGELS ZOEKT. BIJ TEGELSINHUIS MOET JE ZIJN!

27-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Top service. snelle bezorging en altijd een bakkie koffie klaar op locatie 👍

TIJDIG GELEVERD MET GOED SERVICE.

27-6-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegels op tijd geleverd. Helaas waren er hoop tegels kapot aangekomen (tijdens transport gebroken). Ik kreeg meteen gratis nieuwe tegels geleverd zodat wij verder konden zonder vertraging. Goed opgelost! Thanks.

AFSPRAKEN WORDEN GOED NAGEKOMEN

25-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. Op afgesproken dag via een code de levering goed te volgen en chauffeur belt 20 minuten voordat hij op het adres aankomt. Ideaal als je van je werk naar huis moet rijden.

GOEDE SERVICE

24-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Tegels in huis heeft een goede service. Prettige communicatie. snel in contact en goede snelle levering van de tegels.

NABESTELLEN

24-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Op tijd geleverd.wel een paar 4 stuks gescheurd en 2 met een hoekje af.

VISGRAATTEGELS

22-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Supersnelle levering. maandag bestelt dinsdag al hier in huis en woensdag zaten ze al op de muur. Wij zijn meer dan tevreden met de tegels. Hier waren we al maanden naar op zoek. dan toch maar via internet. wel spannend wand je ziet het op een plaatje....  Maar o o o wat zijn ze gaaf.

DE TEGELS MAKEN HET VERSCHIL

22-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Zeer tevreden met de afhandeling van de bestelling en over de tegels. De zwarte matte metro tegels maken de keuken af. Hele mooie tegels met prachtige matte shine.

ONWIJS BLIJ!

22-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Superhulpvaardig en netjes volgens afspraak geleverd!!