Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2123 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

VERKEERDE LEVERING. GOEDE SERVICE

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Ik had tegels snel in huis. daarvoor de complimenten. Veel tegels op voorraad. dat is erg prettig. Ik kreeg een soort tegel verkeerd geleverd. maar die vond ik wel ook heel mooi. We mochten ze omruilen. maar dat hebben we niet eens gedaan.

LEVERING SUPER TEGELS

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Super ervaring gehad met jullie bedrijf goede levering en wat je zie op de site komt overeen met de levering top!

TEVREDEN

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

We zijn tevreden met aanbod. en levering van de tegels. foto;s op de website geven een goed beeld van product. Levering op tijd.

GOEDE SERVICE EN KWALITEIT

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Na zoeken naar de juiste tegels voor badkamer en vloer had men ons alle info en voorbeelden die we wilden om de juiste kleurstelling te krijgen. Middels foto’s en proeftegels zijn we tot n prachtig resultaat gekomen.  Ook de kwaliteit van de 60x120cm tegels was super. kaarsrecht en dus goed te leggen. Voor ons zeker n aanrader!

SUPER

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Niets gebroken. Goede klantenservice. Vriendelijk.

BEOORDELING

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Hallo.   Goed geregeld alles! Netjes bezorgd. Goede service.  Er zat wel een beschadiging in een tegel zelf qua patroon tgv 3x2cm.

GOEDE PRIJS. GEEN RUIME RETOUROPTIE

10-7-2019

  

Waardering 3 van 5

Fijn dat je een staal stuurde vooraf. snel geleverd. Prima prijs.   Wel heel idioot dat tegels niet terug kunnen. Zitten nog in de doos paar weken staan ze hier.

***

10-7-2019

    

Waardering 5 van 5

***