BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

PRACHTIGE TEGELS. PERFECTE SERVICE

25-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Kwalitatieve tegels. vriendelijke en efficiente klantendienst en snelle levering.

HELE GOEDE SERVICE EN CORRECTE LEVERING

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

goede ervaring. denken met je mee! Hele goede service en correcte levering

GOEDE SERVICE

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis denkt goed mee en is erg flexibel.

SUPER SERVICE

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring met het bestellen van onze badkamer tegels. Keuze uit 2 tegels was via het scherm moeilijk te doen maar kreeg na aanvraag de dag erna de 2 tegels via de post zodat we een keuze konden maken.

1 PAK TEGELS 60X60CM

19-11-2019

  

Waardering 3 van 5

De snelheid en stiptheid was allemaal prima in orde. Ik had 1 pak met 4 stuks 60x60cm tegels besteld. Hierbij waren van 3 van de tegels een hoekje afgebroken. Voor mij maakte het gelukkig weinig uit omdat er voor mijn toilet toch van elke tegel wat af moest. maar echt netjes was het niet. Dit is waarschijnlijk wel bij het vervoer gebeurd en niet bij Tegelsinhuis zelf.

PRIMA PRIJS KWALITEIT VERHOUDING

19-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels besteld. opgehaald in de winkel. Prima geholpen. ook bij het inladen. Wand is prachtig geworden. witte tegels kosten nog geen 20 euro per m2

VERTROUWD EN PROFESSIONEEL

19-11-2019

    

Waardering 5 van 5

op tijd. behulpzaam in geval van schade

DHR

18-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Een fijne winkel met een mooie keuze en een juiste prijs.