Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFO



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Betaalbaar en goed

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels voor een mooie prijs en op tijd geleverd.

Super!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen in de winkel en erg hulpvaardig. Ook via de e-mail kreeg ik steeds snel antwoord en dachten ze mee. Hebben al meerdere vrienden naar Tegels in Huis verwezen. De tegels werden op de afgesproken dag geleverd en waren in goede conditie. Alleen jammer dat je niet met credit card kan betalen. Dat zou een verbetering zijn.



Goede ervaring!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring. Een belletje en de factuur was in huis zodat betaald kon worden uit het bouwdepot in plaats van voorschieten van eigen rekening. Dag voor levering kreeg ik nog een mail ter controle van de adresgegevens. Klein foutje in het adres was met 1 mailtje binnen enkele minuten hersteld. Bestelling kwam zoals afgesproken. chauffeur was een heel vriendelijke man. direct bereidt om even iets verder te lopen met de palletwagen om de tegels direct bij de achterdeur te plaatsen. Al met al in totaal netjes. correct. vriendelijk en direct. Zou er zo weer bestellen! (Maar hopelijk ben ik de komende 20 jaar uitverbouwd) Tegels zijn prachtig. zeker in het verband dat ik ze aanbreng (zie foto1. start van de tegelklus en foto 2 de “uitleg” op de vloer incl vloertegels)

passend tegeltje met tekst.......

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles wat was afgesproken is nagekomen en op tijd geleverd



Goede referentie

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Het is mij goed bevallen bij tegels in huis Niet te duur en alles volgens afspraak geleverd

Vloertegels

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Gewoon goed. Bezorging top



Top

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Onze bestelling prima ontvangen. niets kapot. 

goede service!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn helemaal naar ons zin en dat voor zo een lage prijs! Even paniek omdat we tekort hadden maar dankzij de aardige medewerkster hadden we de volgende dag de tegels die we tekort kwamen al in huis. Ze doen hun naam eer aan en zijn zeker aan te bevelen.



Gewoon goed

21-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben vloertegels gekocht voor de woonkamer. alles is volgens afspraak geleverd. Prima zaak. Zeker een aanrader. 

Vloertegels

21-2-2020

   

Waardering 4 van 5

Goede ervaring. Tweede keer besteld. Op afgesproken dag geleverd.  Minpuntje; in de winter uitzoeken in Zetten stervens koud.



Prima tegelhandel

20-2-2020

   

Waardering 4 van 5

Goed- snel- aardig - leuk assortiment Enige nadeel- tegels terug brengen is aan regels gebonden- beter vooraf te weten!

Uit de brand geholpen

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Zocht nog 3 dozen tegels en tegels in huis hadden precies de tegels in huis.   Super geholpen!



Aanrader

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels. niet duur en op tijd geleverd.

Grote showroom. kundig personeel. gunstige prijzen. goede service en transport

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Online terecht gekomen bij tegels in huis; maar omdat we zelf wel de tegels in het echt wilden zien. zijn we naar de showroom in Mijdrecht gegaan. Groot assortiment. We vonden onze tegels. bestelden. deden een aanbetaling en maakten een afspraak voor levering aan huis. Zeer kundig personeel. goede service en transportmogelijkheden.



Supertegels

20-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn prima geadviseerd en kregen ook n mooie prijs kunnen deze zaak echt aanraden!!

Mooie vloer

8-1-2020

    

Waardering 5 van 5

Fijn contact. ook toen tegels niet zo recht bleken als de tegelzetter had verwacht. Het licht er prachtig bij en heel goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL