Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Wat een perfecte service bij Tegels in Huis!

1-8-2019

    

Waardering 5 van 5

We hadden een foutje met onze tegels. Die hebben ze boven verwachting opgelost. De tegels worden voor een scherpe prijs verkocht. maar ze doen daarin geen concessie met de service. Bedankt Tegels in Huis Mijdrecht.

een dikke pluim

23-7-2019

    

Waardering 5 van 5

55m2 keramische tegel besteld. snel en correct afgeleverd. tegels waren gekalibreerd en allemaal even dik.



Sfeervolle tegels

19-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Erg te spreken over het assortiment. snelle levering. Overzichtelijke winkel. Heel erg blij mee

Mooie keramische terrastegels

16-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels voor een goede prijs.  Snelle levering. Gewoon helemaal goed.



Mooie tegels. goede service

16-7-2019

    

Waardering 5 van 5

 Nadat de gratis samples niet door ons werden ontvangen. kregen we gelijk nieuwe toegestuurd.  Daarna zijn we telefonisch aardig geholpen en werd alle tijd genomen om telefonisch het aantal vierkante meters te berekenen.  De tegels zijn erg mooi en we hebben al veel complimenten gekregen.

leuke tegeltjes in huis

13-7-2019

    

Waardering 5 van 5

snelle levering. en een goede services



Een man. een man. een woord. een bedrijf ook een woord.

12-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn erg plezierig endeskundig geholpen.toen we daarzelf aan toe waren. Men laat je vrijblijvend neuzen en dat vonden wij erg plezierig. Er werd zelfs nog aangeboden om de tegels achter het huis te komen sjouwen. in eigen tijd!

Slechte service

11-7-2019


Waardering 1 van 5

Ik heb metrotegels besteld in de kleur crème. Ik heb echter witte ontvangen maar doordat ik vanwege privéomstandigheden te snel heb gekeken of de levering goed was (waarvan ik me afvraag of je in de doos had kunnen zien dat niet de crème kleurige maar de witte geleverd zijn) is de klussenman met de witte tegels gaan tegelen. Toen ik een tekort bleek te hebben van 1 doos begon de ellende pas echt. Tot twee keer toe werden de verkeerde tegels geleverd . Ik heb hiervan 1 x nogmaals voor vervoerskosten moeten betalen. de uitleg iedere keer weer echt verschrikkelijk slecht.



Zeer aparte nostalgische tegels

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering/mooi product

tegels badkamer

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Prima tegels. prima prijs. geleverd op de juiste dag. ben zelfs nog gebeld vlak voor de tegels werden geleverd door de chauffeur dat hij er binnen 15 minuten zou zijn. Top!!



witjes

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Levering prima vlgs afspraak. Maanden geleden een identieke tegel afgehaald nu een grote partij laten bezorgen echter het merendeel van de mooie tegels is voorzien van twee banen plastic vezeltjes. Deze gaan er makkelijk af . geen punt. denk dat het rest is van fabricage. T hoort echter niet. Product moet wel nagekeken worden verpakking.dit was t enige minnetje.

prima ervaring

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

Tijdig geleverd. alles volgens afspraak.



Metro met printje

11-7-2019

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer tevreden met onze mooie bedrukte metrotegels. We krijgen er veel complimenten over.

prima

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Prima levering. prima tegels. Wel wat dun. maar ze waren ook goedkoop. Dus prijs-kwaliteit verhouding is goed.



Verkeerde levering. goede service

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Ik had tegels snel in huis. daarvoor de complimenten. Veel tegels op voorraad. dat is erg prettig. Ik kreeg een soort tegel verkeerd geleverd. maar die vond ik wel ook heel mooi. We mochten ze omruilen. maar dat hebben we niet eens gedaan.

Levering super tegels

11-7-2019

   

Waardering 4 van 5

Super ervaring gehad met jullie bedrijf goede levering en wat je zie op de site komt overeen met de levering top!




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL