Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Toptegels

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Super fijn bedrijf. prijs/kwaliteit is top! Snelle levering!

Tevreden

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Correcte levering. Denken mee in oplossingen  Duidelijk Snel Houden zich aan afspraak



Helaas

28-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Levering prima echter na 10 tegels zat er geen hele tegel meer in de verpakking .overal de hoekjes af.

snel en betrouwbaar

15-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Uitstekend gehandeld en afgeleverd



Prachtige jade-tegels heel snel geleverd.

12-10-2019

    

Waardering 5 van 5

De jade-tegels staan prachtig in mijn douche en wc. Ze werden snel geleverd. Jammer dat Tegels in huis geen 'bullnose jade' heeft. Die moest ik elders bestellen en het duurde wel vier weken voor ze er waren.

BLIJ......!!!

10-10-2019

    

Waardering 5 van 5

gezocht..gezocht...gezocht op internet... net niet die ene..!! maar hier bij tegels in huis. de ideale tegel gevobden . het staat zo mooi. en alles in 1x goed bezorgd met nodige zorg. 



Keramische tuin tegels

10-10-2019

    

Waardering 5 van 5

Top service en snelle levering!

Levering

9-10-2019

    

Waardering 5 van 5

De levering was snel en keurig. Beetje jammer dat er een pallet nodig was voor 2 doosjes van 18 x 25 cm.



Mooie tegels

8-10-2019

   

Waardering 4 van 5

Dit is de 2e keer dat we tegels hebben besteld . Ze zijn gewoon geweldig en dat voor die prijs zeker een aanrader

leuke tegeltjes

8-10-2019

    

Waardering 5 van 5

ik was op zoek naar tegeltjes met een verhaal en kwam deze hier tegen. De levering ging snel en correct. super blij met mijn aankoop.



Fantastische service!

28-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Wij kwamen net een paar tegels te kort en een aantal was helaas. tijdens transport. gesneuveld. Na een telefoontje naar Tegels in Huis en een mail met alle specifieke details. werd alles super snel geregeld en konden de tegelzetters weer verder. Wat een super service!  

goede prijs / kwaliteit verhouding ondanks de mindere ervaring met levering

23-9-2019

  

Waardering 3 van 5

Ruim assortiment in een grote hal waar je makkelijk tegels met elkaar kunt vergelijken en naast elkaar kunt houden. Minder geld besteed aan de showroom waardoor de prijs schappelijk is. Met levering iets mindere ervaring. De wandtegels werden bezorgd en een aantal uur later werd ik gebeld met de mededeling dat de vloertegels de volgende dag pas kwamen. Op het laatste moment dus een 2e vrije dag moeten opnemen.  



Kwaliteit

22-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels gekocht voor een nieuwe badkamer. 60x60. 60×30 en diverse stroken. Alle tegels van goede kwaliteit waardoor het tegel zetten prima is verlopen. Top.

Uitmuntende service

21-9-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle. goede service. Prijs was gewijzigd tussen bestellen en leveren. dit verschil kregen we zonder er naar te hoeven vragen al terug. Verder goed advies en hulp bij inladen en vervoer!



Voor een mooie combinatie tegels moet je hier zijn

10-8-2019

    

Waardering 5 van 5

Was even zoeken naar tegels voor de badkamer tot we hier terecht kwamen we wilde geen standaard badkamer en dat is gelukt levering verliep lekker vlot

Top

9-8-2019

    

Waardering 5 van 5

Ik ben bij tegel in huis Mijdrecht geweest op advies van een collega werd er goed geholpen goede kwaliteit voor weinig geld en met 2 dagen netjes verpakt had ik het in huis




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL