Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2233 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Update 31-03: Door de lockdown van verschillende landen waar wij onze tegels uit importeren kan het zijn dat bepaalde levertijden helaas zullen oplopen.
Wij proberen onze levertijden zo actueel mogelijk te weergeven en hopen op uw begrip hiervoor.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GEWELDIGE ZAAK EN SERVICE

6-2-2019

    

Waardering 5 van 5

Top. goede prijzen. geweldige service. zowel in de zaak als met de bestelling/levering.

KLACHT GOED OPGELOST

6-2-2019

   

Waardering 4 van 5

Tegels geleverd. die waren krom en niet haaks. 2 dagen later. werd er zonder controle een nieuwe pallet geleverd. Goede service

GEWOON GOED!

5-2-2019

    

Waardering 5 van 5

December (rest) partij tegels gekocht. Genoeg voor de badkamer maar te weinig voor het toilet. Geen probleem. komen januari weer binnen. Van te voren het aantal m2 doorgeven en een aantal weken later een mail dat ze binnen waren (in Zetten) Helaas was er wat mis gegaan met de kleur! was lichtgrijs. moest antraciet zijn. (gelukkig wel goed door gegeven.) Zonder probleem werd gevraagd wanneer en welk tijdstip we thuis waren. want de juiste tegels werden thuis bezorgt. Kijk. dat noem ik nou service! Wat betreft de mensen in Zetten. Top! vriendelijk. behulpzaam en goed advies.

RUIM AANBOD. MOOIE TEGELS. PRIMA LEVERING

4-2-2019

   

Waardering 4 van 5

Groot aanbod van verschillende wand- en vloertegels. handig dat er een vestiging in Mijdrecht zit. helaas zijn daar niet alle tegels te bewonderen. 1 minpuntje: dozen tegels kunnen niet geretourneerd worden.

MOOIE TEGELS VOOR EEN SCHERPE PRIJS

3-2-2019

   

Waardering 4 van 5

Goeie tegels voor een scherpe prijs. Bezorging ook dik in orde. Helaas bij 8% van de tegels een hoekje dat beschadigd is.

ZEER GOED

3-2-2019

    

Waardering 5 van 5

Prima service. Goed bedrijf en heeel klantvruendelijk

GOED GEREGELD

2-2-2019

    

Waardering 5 van 5

Super

KEURIG VERZORGD.

2-2-2019

    

Waardering 5 van 5

Ben heel tevreden.