BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

GOEDE KWALITEIT EN SNELLE LEVERING

29-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Leveren wat wordt besteld met goede kwaliteit. Erg blij met onze prachtige Spaanse tegels.

VLOERTEGELS BIJKEUKEN

13-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering heb nu mooie tegels in de bijkeuken. Zo mooi dat we het willen doortrekken in de keuken.

TURQUOISE TEGELS

10-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Badkamer tegels in een prachtige kleur besteld. Snelle levering. De kleur van de tegels is werkelijk fantastisch. Zeer tevreden over de levertijd. de kwaliteit en de levering. En er was heel veel keus in kleuren en modellen. Een aanrader.  

KWALITATIEF GOEDE TEGELS

10-12-2019

   

Waardering 4 van 5

Prima ervaring met tegels in huis. Prijs kwaliteit is goed. Alleen jammer dat de randen van de Sierstrip niet verder geglazuurd zijn. Na het voegen en afkitten zie je de rode klei kleur nog.

SFEERVOLLE PORTUGESE TEGELS

10-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en vlotte levering!

MOOIE TEGELS. GOEDE PRIJS. SNELLE LEVERING

9-12-2019

   

Waardering 4 van 5

Ruime keuze van goed geprijsde tegels. Snelle levering. Enige minpunt is de korte retourtermijn en gebrek aan meedenken (we hadden per ongeluk te veel tegels besteld. die in onaangebroken dozen klaar stonden om te retourneren. Maar buiten de 14-dagen termijn en dus kon het niet)

SUPER

9-12-2019

    

Waardering 5 van 5

heb een hele fijne ervaring met tegels in huis. Aangehouden aan de levertijden en netjes alles geleverd. De medewerkers van de klantenservice zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

NETJES GEREGELD

7-12-2019

   

Waardering 4 van 5

goede ervaring netjes en een vriendelijke chauffeur  wel verbaas ik me over de hoge bezorgkosten