Tegels in Huis.nl wordt beoordeeld met een 9,2 op basis van 2062 beoordelingen.

Groot assortiment en direct uit voorraad leverbaar

punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

OP SCHEIDEN VAN DE MARKT

29-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Wij waren op de fiets . iets te laat maar werden ontvangen als ECHTE klanten.  Fantastisch geholpen en zowel de badkamer als de toiletten zien er fantastisch uit.

EEN DIKKE 10

28-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij tegels in huis .binnen 3 dagen keurig thuis bezorgt . Dik tevreden !  Zeker aan te bevelen bij vrienden en kennissen . Top

EEN TEKEN AAN DE WAND: TEGELS IN HUIS OVER DE VLOER.

27-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Ergens in januari 2018 hebben wij besloten om onze doucheruimte en toilet te gaan verbouwen. Op zoek gegaan naar wand- en vloertegels op internet. Al snel kwam Tegels in Huis in Mijdrecht in zicht. Omdat we vanaf een foto niet konden beslissen. besloten we om in februari 2018 naar de toonzaal in Mijdrecht te rijden. In alle rust hebben we nagenoeg de gehele collectie bekeken. Tussendoor kregen we een kopje koffie aangeboden. Na 1.5 uur waren we eruit; we hadden de tegels gevonden voor de wand en voor de vloer. Probleempje was echter. dat we nog niet wisten in welke maand in 2018 de verbouwing plaats zou gaan vinden. Desgevraagd konden de tegels worden opgeslagen voor levering op afroep. Tijdens onze vakantie in juni 2018 heeft een aannemer bij ons de doucheruimte en toilet verbouwd. We hebben goede afspraken gemaakt met Tegels in Huis voor de levering van de tegels. Er waren echter 2 dozen met gebroken tegels; meteen gebeld en 2 dagen later werden 2 nieuwe dozen tegels geleverd. Jammer genoeg was van die 2 dozen weer een doos beschadigd; meteen weer gebeld; die werd zonder meer gecrediteerd. Tijdens onze vakantie trof de aannemer tussen de tegeldozen nog een beschadigde doos aan en helaas waren daar ook de tegels gebroken. Na onze vakantie hebben wij de gebroken tegels meegenomen naar Mijdrecht. Nadat de verkoper ons verhaal had aangehoord. besloot hij om ook deze doos te crediteren. Uiteindelijk is het resultaat van de verbouwing heel mooi geworden. Over de service en de verkoper van Tegels in Huis van vestiging Mijdrecht ben ik zeer tevreden. Ik zal familie en vrienden zeker verwijzen naar Tegels in Huis!

WAAR JE OOK TEGELS ZOEKT. BIJ TEGELSINHUIS MOET JE ZIJN!

27-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Top service. snelle bezorging en altijd een bakkie koffie klaar op locatie 👍

TIJDIG GELEVERD MET GOED SERVICE.

27-6-2018

    

Waardering 5 van 5

De tegels op tijd geleverd. Helaas waren er hoop tegels kapot aangekomen (tijdens transport gebroken). Ik kreeg meteen gratis nieuwe tegels geleverd zodat wij verder konden zonder vertraging. Goed opgelost! Thanks.

AFSPRAKEN WORDEN GOED NAGEKOMEN

25-6-2018

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring. Op afgesproken dag via een code de levering goed te volgen en chauffeur belt 20 minuten voordat hij op het adres aankomt. Ideaal als je van je werk naar huis moet rijden.

GOEDE SERVICE

24-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Tegels in huis heeft een goede service. Prettige communicatie. snel in contact en goede snelle levering van de tegels.

NABESTELLEN

24-6-2018

   

Waardering 4 van 5

Op tijd geleverd.wel een paar 4 stuks gescheurd en 2 met een hoekje af.