Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP BEDRIJF!

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij hebben onze badkamer tegels gehaald bij jullie en zijn ontzettend tevreden. Aardig en behulpzaam personeel. Later nog tegels bij besteld. super snelle levering! En goede kwaliteit voor een scherpe prijs

WAT BOUWMARKTEN NIET HEBBEN.HEEFT WEL HET TEGELHUIS IN HUIS

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Via internet uw site gevonden en precies de kleur die we moesten hebben is geleverd Super

AANRADER!

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn heel tevreden met onze nieuwe tegels! Ze komen overeen met de afbeeldingen. goede prijs/kwaliteit verhouding en hele snelle verzending die tot op 10 minuten af klopt. We hebben nu twee keer besteld bij tegelsinhuis.nl en raden het iedereen aan.

KEUKENTEGELS

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

mooie tegels. goede kwaliteit. uitstekende levering. vriendelijke klantenservice

TWEEDE RONDE. NIEUWE KANSEN.

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Voor de tweede keer. in vijf jaar. een bestelling geplaatst. Ditmaal voor een nieuwe aanbouw. De eerste keer ging het al perfect dus dat was ook dit keer wel ons uitgangspunt. Die aanname heeft ons wederom niet in de problemen gebracht. Keurig afgeleverd en goed verpakt. kwam zeer vlot het bestelde in huis. Perfecte tegels. die geheel voldeden aan de omschrijving op de website. Wij gaan in ieder geval weer voor Tegels in Huis indien een derde maal zich voordoet. Want driemaal is scheepsrecht.

TEGELS VOEGEN

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top

PRIMA SERVICE

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed product Snelle levering 

TEGELS VOEGEN

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top