Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




vloertegels bijkeuken

13-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering heb nu mooie tegels in de bijkeuken. Zo mooi dat we het willen doortrekken in de keuken.

Turquoise tegels

10-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Badkamer tegels in een prachtige kleur besteld. Snelle levering. De kleur van de tegels is werkelijk fantastisch. Zeer tevreden over de levertijd. de kwaliteit en de levering. En er was heel veel keus in kleuren en modellen. Een aanrader.  



Kwalitatief goede tegels

10-12-2019

   

Waardering 4 van 5

Prima ervaring met tegels in huis. Prijs kwaliteit is goed. Alleen jammer dat de randen van de Sierstrip niet verder geglazuurd zijn. Na het voegen en afkitten zie je de rode klei kleur nog.

Sfeervolle Portugese tegels

10-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en vlotte levering!



Mooie tegels. goede prijs. snelle levering

9-12-2019

   

Waardering 4 van 5

Ruime keuze van goed geprijsde tegels. Snelle levering. Enige minpunt is de korte retourtermijn en gebrek aan meedenken (we hadden per ongeluk te veel tegels besteld. die in onaangebroken dozen klaar stonden om te retourneren. Maar buiten de 14-dagen termijn en dus kon het niet)

super

9-12-2019

    

Waardering 5 van 5

heb een hele fijne ervaring met tegels in huis. Aangehouden aan de levertijden en netjes alles geleverd. De medewerkers van de klantenservice zijn heel vriendelijk en behulpzaam.



netjes geregeld

7-12-2019

   

Waardering 4 van 5

goede ervaring netjes en een vriendelijke chauffeur  wel verbaas ik me over de hoge bezorgkosten

niet behulpzaam

7-12-2019

 

Waardering 2 van 5

De bestelde en geleverde tegels bevallen prima. Maar de leverancier verdomde het om de twee pakketjes voor mijn bejaarde moeder eventjes over de drempel te tillen. zodat ze tenminste veilig voor de nachtvorst op de tegelzetter zouden kunnen wachten. Het ging hierbij om vloertegels voor 1 m2. Een abominabele niet-service voor zo'n beer van een vent.



Goed en snel geleverd

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Goed en snel geleverd tegels mooi en naar verwachting een goede keuze

Keukentegels

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Excellent en opsturen van sample was ook super geregeld want ik ben niet in staat om fysiek naar de showroom te gaan!



Mooie tegels

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Makkelijk te bestellen..te betalen..verzending goed te volgen..prijs kwaliteit verhouding goed

Weer een mooie shouw

6-12-2019

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en natuursteenstrips Snelle levering alleen zelf een verkeerde berekening gemaakt 11 dozen strips over.  Jammer dat we ze niet retour kunnen sturen  Maar erg blij met het resultaat



Prachtige tegels. perfecte service

25-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Kwalitatieve tegels. vriendelijke en efficiente klantendienst en snelle levering.

Hele goede service en correcte levering

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

goede ervaring. denken met je mee! Hele goede service en correcte levering



Goede service

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Tegels in huis denkt goed mee en is erg flexibel.

Super service

20-11-2019

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring met het bestellen van onze badkamer tegels. Keuze uit 2 tegels was via het scherm moeilijk te doen maar kreeg na aanvraag de dag erna de 2 tegels via de post zodat we een keuze konden maken.




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL