Onze showrooms zijn geopend, om de gezondheid van onze klanten en onze werknemers te kunnen waarborgen hebben we een aangepast deurbeleid opgesteld
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Metro wandtegels

27-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en goed afgeleverd

mooie tegels en goede service

27-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn prettig en deskundig behandeld. konden zonder problemen en na bestelling doen van de zelfde partij wandtegels.   en het resultaat was geweldig mooi.



Prachtige tegels. goede service

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed meegedacht in kleur. maat en type tegels om de badkamer precies te maken zoals ik hoopte.  Goede service. mocht een tegel meenemen om thuis te bekijken.

Wereldzaak!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Wat een geweldige zaak! We wisten niet wat we moesten verwachten. maar wat een keuze... en de gastvrijheid en hulp is zeer goed te noemen. De volgende keer gaan we zeker weer hier de tegels halen!



Prima service en goede communicatie.

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ik heb goede ervaringen met jullie. Jullie reageerden snel en adequaat op mijn vragen via de e-mail en telefoon. Ook erg fijn dat ik een proeftegel opgestuurd kreeg. Ik heb ze besteld nav de proeftegel. Dank dus! Vriendelijke groet. Dymph van der Heijden

Zoals het hoort

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegeltjes uitgezocht en besteld. Betaling. bevestiging en levertijd als verwacht. Prima adres voor meer.



Zeer netjes!

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Heb gebeld met een vraag over een snelle levering! Hier werd ik goed in begeleid. en ze hebben er alles aan gedaan de bestelling zsm te leveren. Erg netjes en zeer tevreden!

Veel keuze en een prettige afhandeling

26-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Ruime keuze qua tegels en vriendelijk personeel. Aflevering was keurig geregeld en mooi op tijd. Plaatsing vd tegels is voor je deur dus als je veel hebt moet je even iemand regelen die je helpt het naar binnen zetten.



Lei gaaf

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

We zijn er erg vriendelijk ontvangen. Goed en professionele advies gekregen  Er was zelf nog wat onderhandelings mogelijkheden. Zoals afgesproken is ook de bestelling perfect binnen gekomen. En zitten wij nu op een perfect mooie vloer. Volgende week weer een bestelling.

Mooie wandtegels en goede service

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Dik tevreden met mijn mooie grote mat witte wandtegels.  En ook geleverd volgens afspraak. altijd fijn!   Op de foto: het gaat om de wandtegels ;-)



Mooie tegels goede service

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

De tegels zijn zoals vermeld op de website. Goed materiaal en mooie uitstraling. Levering volgens afspraak. ook altijd fijn.

Betaalbaar en goed

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels voor een mooie prijs en op tijd geleverd.



Super!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Aardige mensen in de winkel en erg hulpvaardig. Ook via de e-mail kreeg ik steeds snel antwoord en dachten ze mee. Hebben al meerdere vrienden naar Tegels in Huis verwezen. De tegels werden op de afgesproken dag geleverd en waren in goede conditie. Alleen jammer dat je niet met credit card kan betalen. Dat zou een verbetering zijn.

Goede ervaring!

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima ervaring. Een belletje en de factuur was in huis zodat betaald kon worden uit het bouwdepot in plaats van voorschieten van eigen rekening. Dag voor levering kreeg ik nog een mail ter controle van de adresgegevens. Klein foutje in het adres was met 1 mailtje binnen enkele minuten hersteld. Bestelling kwam zoals afgesproken. chauffeur was een heel vriendelijke man. direct bereidt om even iets verder te lopen met de palletwagen om de tegels direct bij de achterdeur te plaatsen. Al met al in totaal netjes. correct. vriendelijk en direct. Zou er zo weer bestellen! (Maar hopelijk ben ik de komende 20 jaar uitverbouwd) Tegels zijn prachtig. zeker in het verband dat ik ze aanbreng (zie foto1. start van de tegelklus en foto 2 de “uitleg” op de vloer incl vloertegels)



passend tegeltje met tekst.......

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Alles wat was afgesproken is nagekomen en op tijd geleverd

Goede referentie

25-2-2020

    

Waardering 5 van 5

Het is mij goed bevallen bij tegels in huis Niet te duur en alles volgens afspraak geleverd




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL