BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNEL EN GOEDKOOP

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Wat een fijne site. met nog fijnere tegel prijzen. Goede levering. nette chauffeur..  Stel dat ik nog eens me badkamer ga doen. kom ik terug..  

GOEIE SERVICE

26-3-2020

    

Waardering 5 van 5

De bestelling die ik geplaatst had hadden we keurig verzorgd en vlot in huis. levering tot aan de deur. super! En dan waren de tegels ook nog eens heel mooi. dus helemaal goed!

GEWELDIGE KEUZE. MOOIE PRIJS EN GOED ADVIES

25-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Locatie in Zetten: Nog nooit zo snel tegels gevonden! Bijzonder want we weten precies wat we willen en dat is vaak niet te vinden. Wat een keuze aan vloer-en wandtegels! Prachtige tegels van o.a. Equipe. Voor onze woonboerderij hebben we vloertegels voor de benedenverdieping. vloer-en wandtegels voor badkamer toiletten en meer uitgezocht. Zacht mint op de muren van de badkamer en art nouveau opera grey op de vloer. Echt een plaatje. Helaas nog geen foto's. want het is nog niet helemaal klaar. Misschien kan ik ze later nog toevoegen. Los van de keuze was de hulp vriendelijk en deskundig en de prijs meer dan ok. Als we weer tegels nodig hebben. rijden wij naar Zetten. 

FANTASTISCH

25-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Via tegels in huis online de mooiste tegels uitgezocht en besteld om onze renovatie verder af te kunnen maken. Snelle levering en goede service. Mooie en goede kwaliteit tegels die we zelf hebben gelegd. Heel blij met het mooie resultaat!

OP ZOEK NAAR EEN MOOIE BETAALBARE TEGEL VOOR MIJN BADKAMER

24-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Na wat bezoeken aan bouwmarkten ging ik in eerste instantie voor een lagere prijs. Waar bouwmarkten mooie tegels aanbieden voor 35 euro/m2. kwam ik bij Tegels in Huis in mijn geval op € 13.50 euro/m2 excl verzendkosten van € 29.95. Ik bestelde de Noach 45 x 45 tegel voor mijn badkamer. Binnen enkele dagen geleverd keurig op een pallet aan huis. En de kwaliteit is prima. maatvast (erg belangrijk bij tegels). keihard en een prachtige beton look. Een goed tegel hoeft niet duur te zijn. Enige wat je niet goed ziet op internet is de ruwheid van de tegel. die overigens goed is en voldoende anti slip. De specificatie was goed en duidelijk omschreven. Communicatie vanuit de transporteur was prima. Op de dag van levering een telefoontje hoe laat ze werden geleverd.

LEUK TEGELS!

24-3-2020

    

Waardering 5 van 5

Leuk tegels. vriendelijke service...goed gedaan.

KAPOTTE TEGELS

20-3-2020

    

Waardering 5 van 5

In 1 doos zaten beschadigde tegels. of het nu als zo was. of met vervoer. ik weet het niet. valt hier een mouw aan te passen? Mvg berry albers

ERG SNEL EN VRIENDELIJK

19-3-2020

   

Waardering 4 van 5

Aanrader