Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELVLOER

2-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels besteld via de website. Snelle levering. Het bleek dat ik 1 pakket te weinig had besteld. Na besteld en wederom een snelle levering. ook geen breuk. Zeer tevreden.

GOEDE TEGELS EN SERVICE

2-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goede. snelle service en de geleverde tegels waren prachtig. We waren op het moment van levering niet thuis en de koerier belde toen netjes om aan te geven dat hij de tegels voor de deur had gezet.

BESTELLEN PRIMA. MAAR SERVICE EN COMMUNICATIE NIET AL TE BEST

2-7-2020

 

Waardering 2 van 5

Als er iets besteld wordt en geleverd moet worden. dan gaat dat prima. Maar als ik service wil. dan wordt het lastig. Ik belde voor een extra paar doosjes tegels. die ik zelf zou ophalen. Er werd gezegd dat dat type tegels op elke locatie aanwezig was. Ik heb speciaal voor het ophalen een auto gehuurd. In Mijdrecht bleek het niet aanwezig te zijn. Ze adviseerden om naar Zetten of Sliedrecht te rijden. Ik had niet de hele dag; ik moest hierna gewoon werken. Ik belde naar Zetten om te kijken of er iets geregeld kon worden. aangezien het personeel mij verkeerde informatie had gegeven. De mevrouw aan de telefoon zei dat ze ging kijken of ze wat tegels kon meegeven met de bus die naar Mijdrecht reed. Dat zou dan binnen een uur zijn. Ik keek op google maps en dat was onmogelijk. Bovendien wachtte ik meer dan een kwartier op een telefoontje. dus belde ik zelf maar terug. De bus was al weg. Konden ze dat niet even melden? Vervolgens ging ze kijken of ze de tegels vanuit Zetten naar mijn woonplaats kon versturen. Ik werd in de wacht gezet en daarna viel ik opeens weg. Ik moest terugbellen om te horen dat ze de tegels niet in Zetten hadden. Bedankt. dat hadden ze wel eerder mogen zeggen. Ze kon de tegels nog versturen vanuit Sliedrecht. die dan een dag later zouden aankomen. Ik was er klaar mee. Onze tegelzetter kwam hierdoor in de problemen.

MOOI ROOD

2-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Rode tegels besteld in binnen 3 dagen thuis bezorgd. Super! Tegels mooi op de muur.

SNELLE LEVERING. GEEN BREUK EN ALS OP DE FOTO'S

1-7-2020

   

Waardering 4 van 5

uitstekende site die het mogelijk maakt om zonder een tegel in werkelijkheid te zien toch de juiste tegel in te kopen

PRACHTIGE BLAUWE TEGELS

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Fijn telefonisch contact gehad. heldere informatie. snelle levering en vooral erg tevreden over de prachtige blauwe tegels voor in de keuken. Absoluut een aanrader om hier je tegels voor goede prijs te kopen

ZéLFS IN DEZE TIJD

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Ruime keus aan tegels.  Besteld. en zelfs in deze tijd kwamen mijn tegels zeer snel binnen.  Goeie service voor betaalbare prijs!

GOEDE SERVICE

1-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Prachtige tegels. snel geleverd. prettig contact en goede service.