Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS VOEGEN

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top

PRIMA SERVICE

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goed product Snelle levering 

TEGELS VOEGEN

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goedemiddag. mijn ervaring als niet bouwvakker  ben ik heel tevreden over de kwaliteit van de producten en het verwerken van de producten.  Mooi eind resultaat perfecte voeg makkelijk te verwerken. Top

BEZORGING

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooie tegels en goede kwaliteit.... de bezorging is ook super.....omdat de straat open lag is de pallet met tegels ook netjes tot aan de voordeur geleverd.. wanneer we weer tegels nodig hebben bestellen we ze weer bij tegelsinhuis.......

UITERMATE TEVREDEN

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Vriendelijk geholpen aan de telefoon.   Tegels werden op afgesproken tijdstip bezorgt. Dus ook tapservice van transport bedrijf

??

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

de gekochte tegels worden in oct verwekt omdat het voor een terras is die nu in gebruik is de tegels waren er zeer snel .wij en iedereen vinden het mooie en goede tegels .als het terras klaar is stuur ik net als de vorige keer weer fotos  om u daar aan aan te herinneren stuur ik ze nogmaals op groeten hans

TOP TEGELS !

3-7-2020

    

Waardering 5 van 5

goeie service en super kwaliteit ondakst dat er 2 pakken kapot waren gegeaan tijdens de levering is alles netjes en goed opgelost ik raad iedereen aan om hier de tegels te kopen

VLOER TEGELS

2-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Een hele andere beleving om tegels uit te zoeken maar oh wat een keus. Vriendelijk personeel. een koffie er bij. Helemaal top.