Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPERGOEDE SERVICE

7-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Overzichtelijk en rijkelijk aanbod op de site. De snelle bestelling was er op het afgesproken tijdstip. Tegels waren goed verpakt.

ZEER TEVREDEN

6-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Snell service. plezierig contact. goede & inhoudelijke expertise

GEWELDIG !!!

6-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn echt blij dat we hier heen zijn gegaan. Tegels kopen is wel een ding. We hebben de badkamer helemaal verbouwd en dat kost natuurlijk best veel. We hebben hier de perfecte tegels gevonden die bij ons paste en ook nog eens een super prijs. Ze hebben voor iedereen wel iets. Elk budget mogelijk en leuke aanbiedingen.  Wij kwamen binnen en werd gelijk gevraagd of we koffie wouden. Iedereen was even vriendelijk. Echte aanrader. Wij raden het iedereen om ons heen ook aan. Zelf onze tegelzetter was verbaasd over de prijs van de tegels hij had het dubbele verwacht. Door hier heen te gaan hebben wij gewoon dik 600 euro bespaard. en het wordt ook nog netjes thuis bezorgd voor weinig.

5 TEGELS STUK

6-7-2020

 

Waardering 2 van 5

Bestellen en levering waren goed.alleen bij het uitpakken waren er 5 hoekjes af van 1 doos tegels.

SNELLE CORRECTE LEVERING! VEEL KEUS OP DE WEBSITE!

6-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De website is vriendelijk en er is veel keus. We hebben besteld en alles keurig thuis gekregen. Alles werd geleverd en wij konden tegelen:)

HOME KITCHEN

5-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Heel goed behandeld. Heel vriendelijk.

VLOERTEGELS

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Goede avond   Mijn ervaring met tegels in huis is goed. De bestelling was goed en duidelijk. Ook de webshop is oke.  De levering was perfect. Dus helemaal geen klachten.

TOP TEGELS

4-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk besteld. Snel en netjes afgeleverd. Zeer tevreden met onze tegels. Blijft een gok. online uitzoeken maar geen spijt.