BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING

1-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Via google in contact gekomen met tegeloutletzetten. Duidelijke site.bestelling van de tegels zeer gemakkelijk.Aflevering binnen 2 dagen. Toppie!

EERSTE HULP BIJ ONZE ONDESKUNDIGHEID

30-6-2015

    

Waardering 5 van 5

zeer plezierige en deskundige hulp bij het uitzoeken van de badkamertegels. de bezorging is duidelijk vooraf goed geregeld en aangekondigd. waarvoor on ze hartelijke dank.

TEVREDEN KLANT

30-6-2015

   

Waardering 4 van 5

Het bestellen. extra bestelling toevoegen. bellen voor vragen en het leveren zijn allemaal vlekkeloos verlopen. Achteraf hadden we het voorstrijk niet nodig. dat had wel vermeld mogen worden vanuit de TegelOutlet.

SNEL ENKLANTVRIENDELIJK. TEGELOUTLET ZETTEN

29-6-2015

    

Waardering 5 van 5

Op internet tegels gezocht en uitgekomen op TegeloutletZetten. De prijs was bescheiden. de tegel. precies wat ik zocht. Dus..bestelling geplaatst. Afspraken gemaakt over de leverdatum en een half uur voor levering gebeld door de chauffeur. Prima communicatie. uitstekende service. Dit is echt een aanrader. Tegeloutletzetten. van mij krijgen jullie een warme douche!!!

PRIMA PRIJZEN EN SNELLE LEVERING

29-6-2015

    

Waardering 5 van 5

Goed geholpen bij TegelOutlet Zetten. Vond het moeilijk om tegels online te kopen dus vandaar een bezoek aan hun winkel. Groot magazijn met prima personeel dat zeer bereid is je goed te adviseren. Alles besteld en binnen 5 dagen geleverd.

PRIMA SERVICE

25-6-2015

    

Waardering 5 van 5

Ik had niet de juiste kleur mozaiektegeltjes besteld.en kon deze zo weer omruilen voor andere tegels. De kleine vracht werd tegelijk met spullen van een ander bedrijf afgeleverd.goed voor het milieu dus!

KLANTVRIENDELIJK

24-6-2015

    

Waardering 5 van 5

goede service voor een goede prijs

GOEDE PRIJS. SNELLE LEVERING.

23-6-2015

    

Waardering 5 van 5