Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SNELLE LEVERING MET GOED CONTACT

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede ervaring de tegels waren snel geleverd. En de chauffeur zocht goed telefonisch contact en was goed op tijd.

GOEDE PRIJS. PRIMA SERVICE

3-5-2016

    

Waardering 5 van 5

Prima service. goede prijs!

LEUKE ZAAK MET VOLDOENDE KEUS

14-4-2016

   

Waardering 4 van 5

Nadat ik eerst telefonisch netjes te woord ben gestaan heb ik afgelopen zaterdag mijn tegels bij jullie opgehaald. Leuke club met enorm veel keuze. Ik kom zeker bij jullie terug voor de verbouwing van mijn badkamer.

PRIMA GEREGELD!

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Handige website en goede bezorging. Goed contact met vriendelijke medewerkers en bezorger.

RUIM ASSORTIMENT EN GOEDE PRIJSSTELLING

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Op 2e paasdag hebben wij jullie outlet bezocht. Vooraf bij verschillende tegelbedrijven wezen kijken. alleen nergens kunnen slagen. Bij jullie kwamen we binnen en zagen wij het ruime assortiment. Ondanks de drukte kregen wij voldoende aandacht en hebben wij zeer mooie tegels gevonden. Afgelopen vrijdag is alles netjes volgens afspraak geleverd. Tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. en wij zeer tevreden over de prijsstelling :-)  Gr. Johan

GOED EN NOG GEZELLIG OOK.

3-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Hadden op de website alvast wat informatie gelezen over het assortiment en werkwijze. Duidelijke site. Vriendelijke ontvangst meteen koffie aangeboden. Werd ook gevraagd of we al informatie wilden hebben of even rond wilden kijken. Deskundig te woord gestaan. Later zelfs nog een appelflap aangeboden. heerlijk. Wel prettig in een wat koude loods. Verder geen probleem. Bestelling snel rondgemaakt en ook netjes thuisbezorgd. Al met al een prima zaak met voldoende keuze. scherpe prijzen en vriendelijk deskundig personeel. Aanrader.

BETROUWBAAR BEDRIJF

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Afspraken worden nagekomen. goede kwaliteit tegels. Wel een keer de verkeerde kleur gekregen en een aantal kapotte (transport?) maar men doet echt zijn best dit op te lossen! Ik heb er weer besteld voor een andere klus.

SUPERSERVICE VOOR SCHERPE PRIJS...

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer coulant geholpen. na een aanvankelijk foute keuze van wandtegels...geen probleem..netjes omgeruild en een paar prima adviezen! Enorme assortiment tegen heel scherpe prijzen!! Aanrader als je voordelig tegels wilt kopen!!