BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOPGOEDKOOP

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Prima voorlichting goede service

GOEDE SERVICE. SNELLE LEVERING EN PRIMA PRIJS

25-7-2015

    

Waardering 5 van 5

De titel zegt het al. Goede overall ervaring door het aanbod. de service. snelle levering en competitieve prijzen.

EEN DIK TEVREDEN KLANT

17-7-2015

    

Waardering 5 van 5

-overzichtelijk op internet. -eenvoudig te bestellen en betalen. -levering is keurig en snel. -de tegels lagen keurig op pallet. -erg tevreden over de kwaliteit. -kortom. zeker voor herhaling vatbaar!  -een aanrader voor anderen.

SUPER SERVICE!!!!

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Waanzinnige prijzen en service. tegels voor de deur afgeleverd. Bedankt tegeloutlet Zetten!!!!

WAT JE VER HAALT IS KWALITEIT

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

ruime sortering goede deskundigheid  prettig geholpen

IEDEREEN MOET HIER TEGELS HALEN

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Wij zijn enorm tevreden over TegelOutlet Zetten.  Het is een keurige. overzichtelijke bedrijfshal met een ruime keuze aan tegels voor binnen. buiten. badkamer. keuken. waar je maar tegels wil. De medewerkers waren je graag van dienst en voorzagen ons van erg goed advies. De klantvriendelijkheid was erg goed. Prijzen erg gunstig. Levering perfect! Alleen maar tevreden dus!

MEER DAN PERFECT

16-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Een geweldige service ik was wat vergeten te bestellen maar dat bleek totaal geen probleem kon heel simpel mee met de bestelling. echt een goed bedrijf ik kom dan ook zeker terug. ook de materialen voldoen boven verwachting en het is perfect op tijd geleverd.  Met vriendelijke groet

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRTEVREDEN!

12-7-2015

    

Waardering 5 van 5

Zeeer goede ervaring! Bestelling gewijzigd. geen probleem...kapotte tegels bij levering. geeen probleem. met spoed nabezorgd! kan niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn en jullie bedrijf zeker gaan aanbevelen bij andere mensen!  Tot een volgende verbouwing. haha! groetjes!