Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

RUIM ASSORTIMENT EN GOEDE PRIJSSTELLING

4-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Op 2e paasdag hebben wij jullie outlet bezocht. Vooraf bij verschillende tegelbedrijven wezen kijken. alleen nergens kunnen slagen. Bij jullie kwamen we binnen en zagen wij het ruime assortiment. Ondanks de drukte kregen wij voldoende aandacht en hebben wij zeer mooie tegels gevonden. Afgelopen vrijdag is alles netjes volgens afspraak geleverd. Tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. en wij zeer tevreden over de prijsstelling :-)  Gr. Johan

GOED EN NOG GEZELLIG OOK.

3-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Hadden op de website alvast wat informatie gelezen over het assortiment en werkwijze. Duidelijke site. Vriendelijke ontvangst meteen koffie aangeboden. Werd ook gevraagd of we al informatie wilden hebben of even rond wilden kijken. Deskundig te woord gestaan. Later zelfs nog een appelflap aangeboden. heerlijk. Wel prettig in een wat koude loods. Verder geen probleem. Bestelling snel rondgemaakt en ook netjes thuisbezorgd. Al met al een prima zaak met voldoende keuze. scherpe prijzen en vriendelijk deskundig personeel. Aanrader.

BETROUWBAAR BEDRIJF

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Afspraken worden nagekomen. goede kwaliteit tegels. Wel een keer de verkeerde kleur gekregen en een aantal kapotte (transport?) maar men doet echt zijn best dit op te lossen! Ik heb er weer besteld voor een andere klus.

SUPERSERVICE VOOR SCHERPE PRIJS...

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Zeer coulant geholpen. na een aanvankelijk foute keuze van wandtegels...geen probleem..netjes omgeruild en een paar prima adviezen! Enorme assortiment tegen heel scherpe prijzen!! Aanrader als je voordelig tegels wilt kopen!!

DANK VOOR DE SERVICE

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Meerdere partijen besteld. steeds goed en snel geholpen. Dank daarvoor.

DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Ze denken met je mee en geven een goed en eerlijk advies. gewoon een zaak waar je graag terug komt.

TOP!

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Duidelijk. vriendelijk contact en zeer snelle levering!

SUPER!

1-4-2016

    

Waardering 5 van 5

Goede prijzen en snelle levering. Alles keurig op pallet verpakt en geleverd.