BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Maandag 1 juni, 2e pinksterdag, zijn alle vestigingen geopend tussen 10:00 en 17:00 uur.
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

SUPER

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

ik kan heel kort zijn over mijn ervaring . Fantastisch goede service . Ik zal zeker mijn kennissen aanraden om bij jullie te bestellen .Alles ging heel gemoedelijk .Super dank jullie wel

SNELLE VRIENDELIJKE SERVICE

23-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Tot nu toe 3 bestellingen gedaan en alle 3 snel geleverd zonder problemen. Mooie tegels. Ik had pc problemen en de betaling liep vast. Dat probleem was binnen een paar tellen opgelost.

CORRECTE AFHANDELING

19-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Zoals met uw bedrijf de afspraken waren gemaakt zijn op perfecte wijze uitgevoerd. Ons dank ervoor.

KEUKEN EN BADKAMER TEGELS

18-4-2015

    

Waardering 5 van 5

We zijn zeer goed geholpen en hebben prachtige tegels geleverd gekregen. Er waren een paar tegels gebroken. dit werd direct opgepakt na het melden van de schade (tegels zijn enorm gevoelig en kwetsbaar). Direct verholpen en op een zeer prettige en vriendelijke manier. Zeker een aanrader! Goede prijs (goedkoper dan andere bouwmarkten) en zeker de moeite waard om naar toe te gaan!

TEVREDEN KLANT

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

heel tevreden over de service die tegeloutlet levert. Op onze vragen onmiddellijk duidelijke en correcte antwoorden. De afspraken worden ook perfect nageleefd. De foto's van de tegels op de website komen overeen met het geleverde goed. Dit is toch altijd afwachten maar wij hebben geen klagen hierover. In de toekomst gaan wij nog bij tegeloutlet bestellen.

KEURIG VERZORGDE BESTELLING

17-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Omdat ik toch vragen had. werd ik netjes te woord gestaan. Voor de rest goede en snelle service.

LEUKE CLUB MENSEN. SUPER TEGELS

16-4-2015

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegeloutlets te hebben bezocht kon ik gelukkig bij jullie wel slagen. Voldoende keuze. leuke relaxte sfeer. De tegels zijn gisteren netjes volgens afspraak geleverd en de tegelzetter was zeer tevreden over de kwaliteit. Al met al gewoon een zeer positieve ervaring. Ik zal jullie zeker aanraden bij vrienden. Trouwens. nog bedankt voor de lekkere appelflappen zaterdag!!

TEVREDEN

12-4-2015

   

Waardering 4 van 5

Fijn dat er gebeld werd hoe laat de levering plaats zou vinden!