Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TEGELS

18-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Juiste prijs. snelle levering en goede raad in verband met welke tegels te kiezen.

SNELLE KWALITEIT

18-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Vanwege een calamiteit was ik per direct op zoek naar keramisch parket; scherpe prijs/kwaliteit verhouding en per direct leverbaar! Tegelsinhuis heeft alles waar gemaakt: Goed advies. prachtige kwaliteitsvloer en hij stond binnen 3 dagen op de oprit

PORTUGESE VLOER

18-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Fijne hulp in de winkel. goede levering!

MOOIIIII

18-7-2020

    

Waardering 5 van 5

prima bezorging. verpakking en geweldige tegels voor een zéér scherpe prijs

REDELIJK

18-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Er zaten verschillende mensen achter de balie. we hebben even staan wachten tot iemand reageerde. maar dat gebeurde pas nadat we vroegen of iemand ons kon helpen. Vervolgens wel goed geholpen. Het tijdstip van levering afspreken heeft kennelijk geen zin. want 6 weken van tevoren hebben we levering op de ochtend afgesproken. maar het werd pas aan het einde van de middag. Verder ruime keuze en goede producten.

MOOIE TEGELS

17-7-2020

   

Waardering 4 van 5

Wij hebben tegels met een mooi patroon besteld. De tegels zitten nu op de muur en we zijn er super tevreden mee! Overal waar we keken lag de prijs echt super hoog maar bij tegels in huis was het echt een mooie prijs! Enige nadeel is dat wij niet in de gelegenheid waren de tegels op te halen waardoor je hele hoge bezorgkosten betaald. Voor de rest top!

MOOIE TEGELS. ALLES VOLGENS AFSPRAAK

17-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels uitgezocht voor in de garage. Vriendelijk geholpen. Leverafspraak gemaakt die prima is nagekomen. Na betaling ook meteen een ontvangst van betaling-bevestiging gekregen.

VRIENDELIJK. LAGE PRIJS. GOEDE KWALITEIT. PERFECTE BEZORGING EEN FRAAI RESULTAAT.

17-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Wij kochten keramische tegels in onze voortuin Old Belgian Black. Perfecte steen. Op 25 m2 geen enkele beschadiging. echt topkwaliteit. perfect gecallibreerd. Zeer vriendelijke dames aan de telefoon. die zelfs zelf even een foto maakten en opstuurden. Levering als afgesproken. perfect verpakt per 2 stuks. Kortom niets op aan te merken. de volgende tegels komen hier zeker vandaan.