Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.
punten punten

Klantenservice

0488-429587
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0


Onze showrooms zijn gesloten voor bezoek, het is wel mogelijk om uw geplaatste bestelling af te komen halen in onze vestigingen of te laten bezorgen.    |     MEER INFO



Hoe ervaren klanten Tegels in Huis.nl




Snelle service!

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Zowel digitaal als telefonisch als in de outletshop goede service! Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Prettig zaken doen met dit bedrijf. Mooie tegels voor kleine prijs!

Een tegelleverancier zoals een leverancier behoort te zijn

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Na diverse tegelfirma's te hebben bezocht kregen wij de tip om ook eens in Mijdrecht te gaan kijken. Geen fancy showroom op een a-locatie maar een gewone bedrijfshal op een industrieterrein. Al snel hadden wij door het ruime aanbod. het gevoel dat we hier wel eens konden slagen voor de ruim 200m2 vloer en wandtegels. De prijs/kwaliteit is gewoon dik in orde. Daarbij komen de aangename medewerkers dit net dat extra stapje willen maken. Al met al een fijn bedrijf dat ik aan iedereen kan aanbevelen.  Ga zo door....... Familie Muller / Almere 



Snel. superkwaliteit.spotgoedkoop

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels aan huis leverde snel en volgens track en tracé. De tegelzetter was onder de indruk van de kwaliteit en wij betaalden een super prijs voor onze tegels. De badkamer ziet er strak uit!

Snel en netjes

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Snelle levering en wat we op de foto zagen was precies wat we thuis gekregen hebben . Prima prijs ook .



Prima

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Prima service en super snelle bezorging

perfect

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

ruime keuze. scherpe prijzen en snelle deskundige levering



Goede service en kwaliteit

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Ben zeer vriendelijk geholpen. bezorging keurig op tijd. en belangrijk goede tegels voor een betaalbare prijs.

Bestellen zonder problemen

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Van uitzoeken...via bestellen...tot afleveren...geheel probleemloos en duidelijk... Goeie ervaring!



Tevreden klant.

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring met Tegels in Huis is prima. Mooie tegels. heldere communicatie en de levering verliep volgens planning. Kortom ik ben een tevreden klant. Vriendelijke groet. Gerda Meerhoff

Matter dan Mat

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Na een belletje werden de schitterende 20 x 40 "off-white" matte wandtegels afgeleverd. Een uiterst vriendelijke dame wist mij te vertellen dat de eigenaar vergeten was de order te bevestigen waardoor deze "niet" geleverd werden. Maar een dag later was het een feit. Super geregeld. De aannemer was heel blij met de door ons gekozen maat van de tegels. Het resultaat is zoals van te voren gehoopt.



Goede service. hele mooie tegels!

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Zeer tevreden! Veel keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding! Zeker aan te bevelen!

Prima werk

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Mooi op tijd geleverd zonder breuk



Topbedrijf

21-7-2020

    

Waardering 5 van 5

De eerste bestelling werd heel snel geleverd. Er was 1 doosje kapot gegaan. dat hebben ze keurig opgelost een een doosje nageleverd.

Goede service. goede prijs. goede kwaliteit

20-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Online tegels voor 2 badkamers besteld. Vriendelijke service en hulp bij het plannen van de levering. Beide tegels komen goed overeen met afbeeldingen online. We zullen in de toekomst nogmaals hier kopen.  



Dik tevreden

20-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Afspraken snel gemaakt en goed nagekomen.

Goedkoop en goede service

19-7-2020

    

Waardering 5 van 5

Tegels besteld bij Tegelhuis on line ipv bij Hornbach on line. Tegelhuis € 30 goedkoper per doos van dezelfde tegels. Opgehaald in Sliedrecht. lekker makkelijk vlak aan de snelweg. Wij komen uit Rotterdam. Bij Hornbach was ophalen niét mogelijk alleen thuisbezorgd a € 42. Goed geregeld Tegelhuis




Waarom kiezen mensen voor Tegels in Huis?

Klantenbeoordeling: 9,2

Ruim 4.500m² aan winkelplezier

Snelle levering binnen 24-48 uur mogelijk

Veilige betaling via IDEAL