BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

VEEL VOOR WEINIG

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Toch probeer je lokaal je tegels te halen. maar de ruime keuze en prijs zijn onweerstaanbaar!

KEURIG GEREGELD

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Na op locatie tegels uitgezocht te hebben is alles vervolgens keurig afgehandeld. Prettig contact via de mail en levering volgens afspraak. Dit is gewoon prettig zaken doen.

FAST

13-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Goode Service and Delivery

PRETTIG CONTACT

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Mijn ervaring als professioneel verwerker is prima bevallen en is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Ze hebben mooie tegels voor een goeie prijs.  Kortom erg tevreden.

BEZORGPROBLEEMPJE

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

De tegels zien er naar wens uit en dat voor een goede prijs. Helaas ging er iets mis met de levering en toen ik daar na uren wachten over belde bleek dat de tegels nog niet eens bij de bezorger waren. Gelukkig is het wel goed opgelost uiteindelijk.

GOEDE ONLINE BEDRIJF

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

ik heb leuke en goede ervaring met u bedrijf in verband met verlengde diensten

TEVREDEN

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

Gemakkelijk snel en afspraken werden correct nageleefd

MOOIE TEGELS GELEVERD VOOR ONZE KEUKEN EN SCHUUR

12-1-2016

    

Waardering 5 van 5

TegelOutlet Zetten heeft ons professioneel geholpen bij de keuze. De prijzen zijn scherp en de aflevering precies zoals afgesproken. Kortom zeer tevreden.