BELANGRIJK: Wij zijn gewoon geopend, volgens onze normale openingstijden. Wij verzoeken u wel vriendelijk om afstand te houden en de richtlijnen van het RIVM te volgen.
punten punten

Klantenservice

0488 42 95 87
punten punten

Bekijk uw

winkelmandje
0
Door de enorme drukte in onze winkels en ons magazijn is het momenteel niet mogelijk om proeftegels te verzenden. Wij hopen op uw begrip en onze excuses voor het ongemak.

Ervaringen van klanten over Tegels in Huis

TOP

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Super goede levering en kwaliteit fantastisch

TOP. EEN AANRADER!!!

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Met googelen de website gevonden en wat meteen opviel was de zeer lage prijs voor 1e keuze. gerectificeerde kwaliteitstegels. Bij een bezoek schrokken we in eerste instantie van het pand (een oude fruitloods). maar eenmaal binnengekomen zagen we een uitgebreide keuze aan tegels en maakten we kennis met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De bestelling vervolgens geplaatst en alles compleet volgens afspraak geleverd. Nadat er wat schade bij het vervoer was geconstateerd werd er snel gehandeld en werd er snel kosteloos nageleverd. We zijn zeer tevreden en raden tegeloutletzetten iedereen aan.

SNELLE LEVERING

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

zelfs nadat door toedoen van de transporteur een aantal vloertegels bij bezorging gebroken waren was dit snel opgelost door een aantal nieuwe vloertegels op korte termijn kosteloos te bezorgen.

TOP KWALITEIT VOOR EEN NORMALE PRIJS

10-2-2016

    

Waardering 5 van 5

fijne service en kwaliteit tegels voor lage prijzen

SUPER!!

9-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Snelle nette aflevering! Zeker een aanrader voor uw bestellingen!!

SNELLE EN GOEDE SERVICE

9-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Erg snelle en goede service en top tegels

TOP ZAAK

9-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Al div keren online en op locatie tegels gekocht. altijd goed geholpen en top service en dan heb ik het nog niet over de goedkope prijzen gehad

TOPTEGELS TOP SERVICE!

9-2-2016

    

Waardering 5 van 5

Gaat u tegelen? Laat TegelOutlet de Tegels regelen! Mooie kwaliteit parket keramiek met houtprint gekocht. Paar pakken tekort? Geen probleem. ook op zeer korte termijn geregeld door TegelOutlet.